Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Oj,sem se stehtala in je kilca(slaba)manj:-)
Koliko pa vam kaže minusa?

Lej,smo šli zgodaj v hribe in ti po pravici povem,da sem se pozabila stehtati.
Javim jutri.

Minus 1.20 mi je zjutraj pokazalo,samo sem malo skeptična in se bom jutri še enkrat stehtala.

Drugo tehtanje 1.10 minus in sem ful vesela.

Super👍

Sem bila prehitra.
Moj je-2 cool😄

Naj še jaz javim čeravno pozno.Je -3…. itak je pa to tudi zaradi bolezni.
Enostavno sem bila brez apetita cel teden.

Vidiš vsaka stvar je za nekaj dobro za nekaj pa slabo.

A bi šla katera v četrtek ob 3:55 na post?
Je prvi krajec.

Bom poskusila tokrat tudi jaz. Načeloma se tega ne grem, ker mi postane slabo, ampak moram presekat te moje kile, že predolgo stopicljajo na mestu, potem ko sem od januarja shujšala 10 kg. Malo je res zoprno, ker je dobesedno ves dan, ampak ajde, da vidimo!
💪🏻💪🏻

Bom poskusila tokrat tudi jaz. Načeloma se tega ne grem, ker mi postane slabo, ampak moram presekat te moje kile, že predolgo stopicljajo na mestu, potem ko sem od januarja shujšala 10 kg. Malo je res zoprno, ker je dobesedno ves dan, ampak ajde, da vidimo!
💪🏻💪🏻
[/quote]

Prvo čestitke za -10…to je super!
Fajn,da greš z mano jutri čeprav sem malo skeptična,ker praviš,da ti je rado slabo.Lej probaj,če pa ti ne bo dober pa spij malo zelenjavne juhe…čiste…vroče.Tako sem jaz na začetku delala pa je pomagal;)

Prvo čestitke za -10…to je super!
Fajn,da greš z mano jutri čeprav sem malo skeptična,ker praviš,da ti je rado slabo.Lej probaj,če pa ti ne bo dober pa spij malo zelenjavne juhe…čiste…vroče.Tako sem jaz na začetku delala pa je pomagal;)
[/quote]

Veš kaj razmišljam, da bi nekaj zajtrka vseeno pojedla in potem nič do zajtrka v petek 🤔

Veš kaj razmišljam, da bi nekaj zajtrka vseeno pojedla in potem nič do zajtrka v petek 🤔
[/quote]

Ne vem,kaj naj ti odgovorim.Mislm pa,da je še vseeno to bolje kot pa nič;)

Ojla,

kako si oz.kako ti gre?
Meni zaenkrat ok samo sem pa tako čudno utrujena;)

Jogurt za zajtrk in eno mini juhico za kosilo, sama zelenjava, morala sem, spomnila sem se, da imam zvečer telovadbo (ki je kar orng trening). Ne bom pa nič od te juhce (okrog 13.00), do jutri do 13.00, sem se odločila. Danes torej manj, zdaj 24 ur post, vseeno upam, da se premakne.

No ura je 17 in je končno spet vse normalno kar se utrujenosti tice in seveda posta.
Kak pa folgaš ti?Si še z mano?

Ja ja, malo pred tabo sem ti pisala 😂

Ja ja, malo pred tabo sem ti pisala 😂
[/quote]

🤣🤣🤣🤣🤣

Sem se stehtala in je pol kg manj;)
Boljš kot 0 🙂

Jaz se pa nisem, se bom jutri, glede na to, da imam še do kosila post. Tole, da je ves dan, ni najbolj zame. Naslednji teden je pa tudi od četrtka zvečer, tako da bo spet ves petek. 🙄

New Report

Close