Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Hvala😋
Ti pa uživaj in se naplavaj še zame. Upam, da si na slovenski obali🙄

Lepe rezultate mate, ni kaj! 💪

Hvala😋
Ti pa uživaj in se naplavaj še zame. Upam, da si na slovenski obali🙄
[/quote]

Ne na Hrvaškem smo in se sedajle odpravljamo domov.Predčasno:(
Upam,da ne bo še prevelike gužve na meji.

Ne na Hrvaškem smo in se sedajle odpravljamo domov.Predčasno:(
Upam,da ne bo še prevelike gužve na meji.
[/quote]

Tudi mi smo predčasno šli domov vendar včeraj zjutraj in ni bilo nobene kolone:)
Zdi se mi,da bo najslabše danes popoldan in pa jutri,ker večina čaka do zadnjega.

V torek 25.8. se ob 19.58 prične prvi krajec.Ali gre katera z mano na post?

Evo mene😋
Bom pa že danes bolj “postno” jedla,ker bi končno rada videla večji minus🤔😂

Evo mene😋
Bom pa že danes bolj “postno” jedla,ker bi končno rada videla večji minus🤔😂
[/quote]

👍
Super! Bom imela družbo😄
Sem pa že danes na vodi in ti povem, da se res pozna tak podaljšan post. Dopust me je malo nesel pri kg, čeprav sem se tudi takrat držala😩🤔
Ampak dopust je le dopust in gremo naprej😜

Hahaha… isti šmorn pri meni.
Sem tudi že danes na vodi in ni hudič, da se ne bi poznalo. No, saj dosedaj se mi je😄
Dupust pa vseeno naredi svoje🤔
AJDE punce …. gremo dalje🙋‍♀️

Ojoj,ne omenjajte dopusta in kil;)poraz…res:(
Se vam pridružim jutri.In ker sem že nekajkrat bila tri dni, bom poizkusila tudi sedaj.
Vsem želim trdno voljo in močne živce::)))D

Jaz se bom pa samo na polno in prazno luno, ker nimam problemov s kg, ampak se mi gre, da prečistim telo od vsega in posledično boljše počutje.
Vsem vam pa želim srečno in čimmanj skušnjav.

Ančica mene pa zanima, kako je bilo na meji? Ste dolgo čakali?

Jebemtiš si ti ena srečnica, res. Sem ti kar fouš.

Jaz bom pa samo držala pesti za vse vas, post ni zame, si nakopljem glavobol za dva dni, kljub pitju vode itd. Poskušam pa vseeno tisti dan jesti manj.

Hvala…me pa zate:-)
Za post pa itak nismo vsi enako primerni.Eni lahko drugi pač ne.
Tudi manjši vnos nekalorične hrane je uspeh.

Ančica mene pa zanima, kako je bilo na meji? Ste dolgo čakali?
[/quote]

Ah, kje pa. Niti pet minut pa smo se tako bali gužve. No kot slišim v poročilih, jo celo danes ni pa je zadnji dan. Ko bi to vedeli…

Ah, kje pa. Niti pet minut pa smo se tako bali gužve. No kot slišim v poročilih, jo celo danes ni pa je zadnji dan. Ko bi to vedeli…
[/quote]

Ampak res. Se mi zdi, da sploh ni bilo toliko Slovencev na Hrvaškem kot so govorili😄

Včeraj sem bila na minimumu pa danes bom tudi. Potem pa vooodaaaa… 😩🤣🤣

🙂
Jaz sem pa že na vodi.Dopoldan minil kot šus,ker sem v službi z ogromno dela.To bo trajalo do 16h.Potem pa še gospodinjska opravila doma….evo… pa bo že večer;-)

Sama sem od včeraj na vodi.Včeraj zvečer me je doletela manjša kriza pa sem jo premagala:)
Danes do sedaj vse ok.

Ja madona, vam sploh še preostane kakšen dan med luninimi menami, da normalno jeste? 😉
Res ste ultra vztrajne, dva ali tri dni res ni ravno mačji kašelj?!

Jaz bom za krajce zraven v smislu zelenjavna juhica in kakšen sadež. Ob polni in prazni, pa tudi jaz na vodi. Ampak en dan 🙂

New Report

Close