Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

No se bom pa še jaz.Še dobro,da nisem zajtrkovala;-)

Si še na morju?

Ja še….Vročinski val,ful vroče…36 stopinj,voda 27 stopinj.
Pa kar gužva vsepovsod:(

Ja še….Vročinski val,ful vroče…36 stopinj,voda 27 stopinj.
Pa kar gužva vsepovsod:(
[/quote]

Oooo super. Pri nas pa sparina pa skoraj vsak dan kaka ploha popoldan😩
Bi takoj zamenjala s tabo😂
Kar se posta tiče je bp. V tej sparini mi že itak ne paše ne vem kaj jesti🙄bolj piti. Pa prav danes mi takoooo diši pivo🍻. Ah bo že minilo.

Oooo super. Pri nas pa sparina pa skoraj vsak dan kaka ploha popoldan😩
Bi takoj zamenjala s tabo😂
Kar se posta tiče je bp. V tej sparini mi že itak ne paše ne vem kaj jesti🙄bolj piti. Pa prav danes mi takoooo diši pivo🍻. Ah bo že minilo.
[/quote]

Ne boš verjela….meni tudi.In si ga bom po postu kozarec piva tudi privoščila::)))

Ojla!
Jutri ob 4.40 se prične prazna luna-mlaj.
Torej post! Koliko nas bo🤔😲😂

Sem zraven tokrat.Da se malo prečistim;)

grem zraven, vendar kot po navadi ne povsem samo z vodo, torej z mini kalorijami

Evo še mene😂

Si še na morju🙄?

Danes se vam pridružim še jaz. 🙂 Kavi se ne mislim odreč, sicer pa voda in nesladkan čaj. Planiram se postit ob mlajih in ščipih. Vzrok? I am fat! 😉

Držite se.

Enako😂
Vse bo ok🙋‍♀️

Si še na morju🙄?
[/quote]

Itak😂
Ampak samo do nedelje😩
Potem sledi…….. Karantena🤦‍♀️

Uhuhuh… jaz se pa ju3 ne bom tehtala. Smo imeli obiske in sem pogrnila na celi črti … eh ja…

Eh ja😂ne sekiri se, to je človeško🤣enkrat ena, en krat pa druga kiksne🙄
Nobena ni popolna.

Solatarca skoda da ni zneslo, ampak saj si ne predstavljam da bi ob obiskih sploh kdo zdrzal in samo gledal postrezeno hrano? Pa ponavadi das kej dobrega na mizo za goste 😉

No meni je prvi post uspel. Sem zelo ponosna. Sumljivo lahko je bilo. Za jutri sem pripravila zelenjavno juho, da ne bom ze jutri vsega truda zapravila… 😉

Se vam oglasim spet ob mlaju, vmes pa uspesno postenje! 🙂

Aha, se nekaj me zanima, ker ste ze prave profesionalke, postov se drzite ze nekaj mesecev… kaksni so rezultati vseh teh postov? Koliko je skupnega minusa? Da vem ce se mi splaca, hihihi, hec.

Hihihi, skupni minus cca. 200 kg🤣🤣🤣🤣🤣
Trenutnega minusa ti ne morem napisat, ker se ne morem tehtat. Do zdaj vkup – 9.

Jajajajaja -9 me je navdusil.

Bravo!

Od včerajšnjega posta me je pol kile manj😂
Vkupno pa – 6.

Bravo punce👏
Sem na dopustu.😎 Naslednjič se vam zopet pridružim. 😂

New Report

Close