Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Braaavooo

Evo še mene. Nisem pozabila na vas🙋‍♀️samo dnevi so mi enostavno prekratki🤦‍♀️sem vztrajala kot sem si zadala. Vagala se nisem, ker tukaj nimam tehtnice. Verjamem pa da je šlo nekaj 😜😋😋
Vsem čestitke, bravo👍

V ponedeljek ob 17.59 nastopi polna luna!

Ja res je😄
Ste pripravljene🤣🤣🤣

Ja res je😄
Ste pripravljene🤣🤣🤣
[/quote]

Jaz sem 100%😜in bom zopet dva dni. Začnem kar jutri zjutraj. Fajn bi blo, da bi šlo dol toliko kot prejšnjič😳

Sem zopet zraven:-)

Tud jaz se javljam za dva dni … na mini kalorijah.

Evo še mene🤗

Lejte… še mene🙋‍♀️

Ojla punce!
Ne morem, da vas ne
vprašam, kako ste z miganjem?
Sem predhodnica te skupine in nas je ena vprašala🙆‍♀️
Dajte si nalogo!
Malo po malo in nastane “veliko” 🤦‍♀️
Srečno vsem!

Na tole se pa moram odzvati;vsak dan naredim 20. 000 korakov na hrib 1200 n.m.pa nazaj….vsak drugi dan pa pretečem minimalno 5-10km:)
pred tremi dnevi celo 21km(polmaraton)jeeee….seveda v 3 urah ampak sem ga pa:-)

Na tole se pa moram odzvati;vsak dan naredim 20. 000 korakov na hrib 1200 n.m.pa nazaj….vsak drugi dan pa pretečem minimalno 5-10km:)
[/quote]

👍👏👍
Svaka ti čast. Tolko pa še jaz nisem aktivna😲bravo.

Uau alison, tole pa ni le rekreacija… BRAVO!!! Kapo dol.
Si od zmeraj taka športnica al si to postopoma osvojila? Na kakšni nadmorski začneš napadat 1200?

Oj punce, kako ste preživele neurje? Na obali je bilo za popizdit hudo🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Morje poplavilo! Podiral drevesa, iz jaškov drla kanalizacija, dimniki leteli po zraku pa tudi strehe. Morje razburkano, da glava boli. Pa še napovedano za danes in jutri dež. Mejte se😎

Z rekreacijo si nisem Glih na ti🙄bo treba ukrepat.

[/quote]

👏👏👏
Kapo dol, res!

Uf je bilo pa res hudo. Sem gledala po tv.
Pri nas razen močnega naliva nič posebnega.

Mhm..za hojo v hrib ravno nisem… po ravnem pa okoli 10.000 korakov na dan in si jih merim s telefonom.

[/quote]

Uuuaaauuu…ti to resno?Zakaj si pa potem sploh na postu?

Mmmhm…pri nas samo ploha in to je to:-)

New Report

Close