Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Evo še mene🙋‍♀️
Sem se pa odločila, da bom dva dni na postu torej danes in jutri.

Jaz že pridno čajčkam, se nalivam z vodo in občasno pomislim na popodansko solato… 😉

Super si kaar zdržljiva👏
Evo jaz sem pa na sami vodi😜
Bom ratala še vodenična🤣

Pojedla sem svojo porcijo solate, srebam še kavo, potem pa voda / čaj dalje. Včasih sem se tud jaz sam ob vodi postila, mi pa trenutno takole odgovarja. Bolje tako kot nič, ane? 😉

Ja seveda…. bravo👍
Solata ima pa res tako malo kalorij, da ni omembe vredno.

Hvala ančica, seveda tebi tudi čestitke, tebi gre še bolje. 💪👏

A ve pa že kar danes? Bravo, carici sta👏

Mater sta dobri👍
No jat sem pripravljena😜

Jaz sem bila včeraj na mini kalorijah, danes bom pa vseeno nekaj več pojedla (še kak jogurt in sadje). Vam gre?

Včeraj brez problemov. Kaj bo danes bomo pa videli🙄🤣

Ojoj…. mene pa takoooo daje lakota, da ne vem,če bom zdržala… Sranje.

Upam, da si zdržala🤔
Sem pa od predhodnic prebrala in si zapomnila, da pomaga, če si večkrat, ko imaš krizo enostavno umiješ zobe😁

Pa čimbolj se za motiti s bi ločen,samo da ne tuhtaš na hrano. Ena je mela enkrat menda celo “generalko” 🤦‍♀️

Alison, saj vem, da ni isto, ampak vseeno – jaz si ravno v izogib prehudim mukam dovolim nekaj malega pojesti. Včasih sem bila res samo na vodi, drug dan pa še celo dopoldne povsem izčrpana.
Sicer pa držim pesti za vse – da vsaki uspe izpolnit svoje plane. Takole kot si je zadala ančica1, sama voda in pa še 2 dni, pa je zame že znanstvena fantastika … 🙂

😂😂😂
Sploh nimam nobenih skušnjav jeeeee…..

Je bila kar velika kriza ampak sem zdržala. Hvala za nasvete. Jih bom naslednjič upoštevala. Danes sem pa enostavno šla ven na sp
rehod pa me je minilo:)
Hvala vam za spodbudne besede in nasvete.

👏
Super!

Mater ste pridne za pisat😁
Jaz pa komaj dan dohajam Tolk mam dela🤦‍♀️
Post poteka ok, ve se pa tudi dobro držite.
AJDE, gremo do konca!

Čist mičkeno še…. 🙆‍♀️

Vidim, da vam gre dobro in ste zdržale 😁sem držala pesti in mislila na vas😜
Čestitke vsem👍👏👍
Naslednjič sem z vami🤗

New Report

Close