Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Evo me,dobro jutro,sem že s hriba.Vidim,da bom zopet v dobri družbi.Cagavka dobrodošla,ne biti skeptična,samo v akcijo.Naj ti bo to nov zagon v borbi s kg.Vsaka se vsak dan bori po svoje,tu pa stopimo skupaj.Veliko uspeha vsem.

Ojla,
Hvala za lepe misli

Danes torej lahka hrana.Dopoldan sem bila na sadju,za kosilo zelenjavna juha,za večerjo skuta.
Na hribu danes nisem nič bila,ker cel dan dežuje.Sem pa telovadila doma. Jutri pa voda ali čaj.

Jaz sem pa že danes na vodi.
Lažje tako zdržim,če kaj jem,sem potem skoz lačna :-):-):-)

Jutri se bom držala,danes vse normalno😁

Danes cel dan sadje,po luni pa bom na zelenjavi.
Mi odgovarja tako.

Sem izredno slabo spala…Od prejšnje mene me ni vleklo ponoči v hladilnik ta noč je bila pa groza.Lačna,,,No, sem se premagala.

Jutro,
Hrib sem že obdelala,se je pa kar ohladilo zaradi vetra.Mi kar paše,da ni sparine.Margot,včasih pride,da človek ne more spati.Si pa lahko vesela,da si premagala lakoto.Naj ti bodo ohlapna oblačila v vzpodbudo…Zdaj pa kavica,čaj,voda…
No,punce,gremo…Pogrešam pa Kako zdržite,Štefko,Matruško…

….pa Anabino

Hej, psihično sem bolj slaba … bom poskusila, pa da vidimo … 🙂

Poskusit ni greh,je pa psiha kar hudič.Pošiljam ti pozitivno energijo in bom mislila nate.

Jojmene….sem že pogrnila,z zajtrkom.Pojedla od deklic ostanke:-((((
Pa sem si uničila plan:-((((

Ne obupat,dan je še dolg:-)
Tudi jaz sem včasih naredila kakšen kiks,pa sem vseeno shujšala,mogoče malo manj,kot sem si želela,sem pa:-)
Cilj je važen!

Ajde, punce,gremo…..smo kerlci, al ne…!!!

:-):-):-)Šibamo,šibamo:-)
Mi gre ok.

Ne obupat,dan je še dolg:-)
Tudi jaz sem včasih naredila kakšen kiks,pa sem vseeno shujšala,mogoče malo manj,kot sem si želela,sem pa:-)
Cilj je važen!
[/quote]

Hvala ti za vspodbudo,bom vztrajala;-)
Mož bo z dekletoma šel za kosilo na pico,da ne bo prevelikih skušnjav.
Vsaj nekaj dobrega.

Voda,voda,voda…..:-):-):-)
Sem kot balon,hihihi…..

Punce, drzim pesti za vas. Jaz sem ze tako na “dnevih beljakovin”☺ in se luna…bi bilo prehudo. Tako, da tokrat spustim.

Meni gre,nobene krize 🙂
So me pa v službi spraševali,zakaj sse toliko nalivam z vodo:-):-):-)

Se trudim,nekako mi ratuje…
Je pa še dolga ali se meni tako vleče,ojojoj….

New Report

Close