Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Oj kva je bejbe🤔
Ste še žive😂😂😂

🤣🤣🤣
Sem zopet na morju in polno zaposlena🤦‍♀️
Gre mi pa fuuuul dobr👍

No. Nisem hotela morit. Sem pa zdržala in sem… kako se naj izrazim….presenečena nad sabo, da toliko zdržim.

🤣🤣🤣
Sem zopet na morju in polno zaposlena🤦‍♀️
Gre mi pa fuuuul dobr👍
[/quote]

Jebemti ti je fajn. 🤪
Uživej še naprej.

Bravo, jaz prvič nisem zdržala in sem mislila, da nikoli ne bom🤔
Sedaj pa je ok, samo vikend ne sme bit🤦‍♀️

Sem začela…. 😂

Hojla jaz tudi. Naj nama uspe:)

Še malo…še malo:)))))
Ajmo!

Brez panike;)

Brez lakote.Vse je potekalo ok samo wc je pa bil oblegan zaradi ogromno tekočine:)

Isto pri meni:)D
me je pa popoldan zagrabila lakota in sem mislila,da se ne bom zadržala.Pa je vseeno šlo in sem vesela,da nam je vsem skupaj uspelo.

Isto pri meni:)D
me je pa popoldan zagrabila lakota in sem mislila,da se ne bom zadržala.Pa je vseeno šlo in sem vesela,da nam je vsem skupaj uspelo.
[/quote]

😂😂😂
Res je… Bravo za vse nas👍

jutro,
moram,da javim da sem se vagala in je en kg manj.

👍
Sem do konca tedna na morju in ker nimam tehtnice ne bo nič😂
Pa po mojem bom dobila nazaj zaradi🍻🤣🤣🤣

Bravo…moj pa 0.70 pa sem vesela:)

👍
Sem do konca tedna na morju in ker nimam tehtnice ne bo nič😂
Pa po mojem bom dobila nazaj zaradi🍻🤣🤣🤣
[/quote]

Tebi sem pa prav fouš:)D spij še enega zame:)))

Dobro jutro,punce.
Sem zgodnja.Odhajam za podaljšan vikend na morje:)da javim še moj rezultat -0.90.
Lep vikend vsem:)))

Jao bože vama je fajn.Nam pa slabo kaže z dopustum na Hrvaškem,ker nas bo verjetno čakala karantena ob povratku tako da ne vem,če bomo sploh šli:(
Naj bi pa šli naslednji teden.Sranje.

Jao bože vama je fajn.Nam pa slabo kaže z dopustum na Hrvaškem,ker nas bo verjetno čakala karantena ob povratku tako da ne vem,če bomo sploh šli:(
Naj bi pa šli naslednji teden.Sranje.
[/quote]

Lej, mi imamo vikend na Hrvaškem in je res, da vsak dan narašča število okuženih 🤔in zato redno poslušamo poročila, da jo kidnemo pravi čas domov, če bi potrebno😰
V karanteno Glih ne bi šli🤦‍♀️

Lej, mi imamo vikend na Hrvaškem in je res, da vsak dan narašča število okuženih 🤔in zato redno poslušamo poročila, da jo kidnemo pravi čas domov, če bi potrebno😰
V karanteno Glih ne bi šli🤦‍♀️
[/quote]

🤣🤣🤣
Jaz ti želim, da uživate do konca brez nevšečnosti ji🤗

Meni je šlo pa dol samo pol kile! Pa sem se res držala. Danes se pa tehtam pa še teh pol kile ni več 😳
Ste že imele tako izkušnjo?

New Report

Close