Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Post je uspel😂
Ostalim pa srečno danes🙋‍♀️👍😂

👏👏

👏👏
[/quote]

Štefka1 hvala😁

👍👍👍
Moj tudi in hvala bogu, da je za mano.

Punce bravo!
Glede, da je sobota, je res malo težje 🤐ampak bo z trdno voljo šlo. Vsaj mislim.🤔
Kuha mož, jaz zunaj kosim, ko bo kosilo 🍽️grem pa še na vrt. Tako si bom zapolnila dan, da ne bom tuhtala, kako boga sem🤪

Oj sem na morju in tudi zelo zaposlena z pucanjem vikenda že od jutra 🙄. Ni pa ni konca😩pa da o “zaraščenosti”parcele sploh ne govorim.
Dela kolikor hočeš tako da na hrano še pomislim ne.Žeja je pa velika😄in bi mi prav pasal en🍻 si ga bom pa mogoče privoščila jutri😂

Vama pa bravo!

Ej, to so pa moje pobožne želje🙆‍♀️ker obožujem morje.

Pa ne no samo delat, pejd se še kaj namočit😂

Ej, to so pa moje pobožne želje🙆‍♀️ker obožujem morje.

Pa ne no samo delat, pejd se še kaj namočit😂
[/quote]

Ojoj… moje tudi😂

Kok ste pa ve pridne, kapo dol.Ne rabite nič spodbujanja. Ste čisto not padle!
Sem se zjutraj stehtala pa pozabila napisati – 0.80. Nekaj je🤣

Madonca, sta pridni:)

Jajaja namočit se pa le pejt. Pa še za nas se daj:)))D

Še dobrih pet urc…. pa sta zmagali.

Aja, še moj-0.90 in sem zadovoljna:)

Kot prehrambena svetovalec sodelujem z evropsko direktivo o osveščanju posameznikov o zdravem načinu vsakdanjega življenja, o telesni teži, dobrem počutju in osveščanju ljudi o procesu staranja, ki se v našem telesu dogaja in žal večina ljudi zanj sploh še ni slišala. Ukvarjam se z upočasnitvijo tega procesa s prehrano, za kvalitetnejše in daljše življenje. V ta namen sem sestavil raziskavo. Po rešeni raziskavi bomo 20 ljudem podarili brezplačno svetovanje kako priti do svoje sanjske postave. Kandidate bomo izbrali glede na rešeno anketo. Zanima me ali bi rešili anketo? to je link shorturl.at/mnzDU

Post v celoti uspel :)lakote ni bilo,skušnjav tudi ne,čeprav je bila sobota;)tehtnica mi je pa pokazala bolj slab minus,čeprav sem se 100%držala… -0.60,pa vsem vseeno vesela.Itak je bolje kot nič:)))))

Super👍

Bravo punce! Se vam tudi jaz še kdaj pridružim. Moj želodček mi bo hvaležen 😂😂.

Jaz tudi naslednjič!

No sem nazaj😄
Vse smo poštimali, kopali se pa nismo oz. jaz se nisem🤪
Morje je zame s 18°absolutno premrzlo🙄mora imeti nad 20°.
Sem se danes stehtala in je-1.20😜

👍👏

👏👍

👍🙋‍♀️

Jaz tudi naslednjič!
[/quote]

Kar pogumno.

Brrrr to je pa res še mrzlo in se tudi jaz ne bi kopala;)sem preveč zmrznjena.Imaš pa super minus oz. največji,pridna:)

New Report

Close