Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Zdravo,
v petek 22.5. ob 19.30 je prazna luna.

OK sem zraven😜

Živjo,
če sem prejšnji teden bom pa tudi ta post.
Moti me edino,da je sobota in mi je tako težje,ko smo vsi doma in več kuham;)

Jaz sem tudi tokrat zraven.Tud men ravno ne paše ta sobota pa bomo že nekako zdržali,a ne?:-)D

Itak,da nobeni ne prija sobota…ampak bomo zmagale:-)
Pogrešam pa “lunico polno”pa zdi se mi še ena manjka:-)D

Ah, se sploh ne bom sekirala😂
Sem danes skuhala filano papriko za dva dni😜in je problem rešen🤦‍♀️

Dobro si se znajdla🙋‍♀️
Pri nas bo pa jutr kuhal mož, se je sam prijavil.Bo žar mojster😜
Najboljš, da grem kar od doma takrat, da ne podležem vonjavam in skušnjavam🙄

Jaz vas samo spodbujam 😉. Že tako izgubljam 1 kilo na teden, post bi bil preveč 😂😂😂.
Dajmo punce!!!

Hvala ti za spodbudo, paše 🤗
Pa čestitam za uspešno hujšanje 👌
Kila na teden ni mačji kašelj🤔
Recept? 🤷‍♀️

Super ideja in jo uporabim za naslednji post:-) D

Dobro si se znajdla🙋‍♀️
Pri nas bo pa jutr kuhal mož, se je sam prijavil.Bo žar mojster😜
Najboljš, da grem kar od doma takrat, da ne podležem vonjavam in skušnjavam🙄
[/quote]

Tudi vaša je super. Mogoče pa se še pri nas tako zmenimo:))
Me pa nekam “spokamo”, da bova zdržali🙄
Sem pa imela sedaj zadnji obrok, Zdej pa gasa….

Hvala ti in uspešno hujšanje še naprej👍

Punce, lahko in mirno noč:-)
Jutri pa dalje.

Hvala ti za spodbudo, paše 🤗
Pa čestitam za uspešno hujšanje 👌
Kila na teden ni mačji kašelj🤔
Recept? 🤷‍♀️
[/quote]

Recept?
Verjetno za vsakega drugačen. Zame je to “želodčna dieta”, tako ji jaz pravim. 1 mesec nazaj sem imela težave z želodcem, kot nek gastritis. In sem izločila za želodec drazljive stvari. Sveže sadje, zelenjavo (samo kuhano), mastno hrano, čokolado in na splošno sladkarije. Pa 3 ure pred spanjem ne jem, da si želodec spočije. Moji prejšnji največji grehi in razlog za pridobivanje kg je bilo ravno večerno “prenajedanje” in sladkarije. Če izloči svoje največje grehe, gre seveda hitro dol 😂😂😂. Saj se bo kmalu ustavilo to hitro padanje 😊. Srečno vsem!

Naj vam sobota hitro mine.

Recept?
Verjetno za vsakega drugačen. Zame je to “želodčna dieta”, tako ji jaz pravim. 1 mesec nazaj sem imela težave z želodcem, kot nek gastritis. In sem izločila za želodec drazljive stvari. Sveže sadje, zelenjavo (samo kuhano), mastno hrano, čokolado in na splošno sladkarije. Pa 3 ure pred spanjem ne jem, da si želodec spočije. Moji prejšnji največji grehi in razlog za pridobivanje kg je bilo ravno večerno “prenajedanje” in sladkarije. Če izloči svoje največje grehe, gre seveda hitro dol 😂😂😂. Saj se bo kmalu ustavilo to hitro padanje 😊. Srečno vsem!

Naj vam sobota hitro mine.
[/quote]

Hvala ti za deljenje tvoje izkušnje. Vsaka stvar se zgodi z razlogom. Vem, da ti ni bilo prijetno🙄
Ti je pa to dalo zagon, a ne?
Torej, za nekaj je slabo, za drugo stvar pa dobro🤔
Predvsem ti želim zdrav želodček 🙋‍♀️

Evo, pol sobote bo že mimo in je minila ok. 😜
Naj še ostali del. Popila že par litrov čaja in sem skoz na wc🤦‍♀️

Hvala ti za deljenje tvoje izkušnje. Vsaka stvar se zgodi z razlogom. Vem, da ti ni bilo prijetno🙄
Ti je pa to dalo zagon, a ne?
Torej, za nekaj je slabo, za drugo stvar pa dobro🤔
Predvsem ti želim zdrav želodček 🙋‍♀️

Evo, pol sobote bo že mimo in je minila ok. 😜
Naj še ostali del. Popila že par litrov čaja in sem skoz na wc🤦‍♀️
[/quote]

Hvala! Želodček je že bolje, ampak jaz nadaljeujem z “želodčno dieto”, ker je zdrava in mi paše. In mi ni problem, kar je glavno.

Še par uric vam manjka, zdržite in potem proslavljajte uspeh! Tile posti so super za krepit “mišico odločanja”. Ker če se odločiš za bilo kaj in se potem držiš je “mišica” vse močnejša. Velja tudi za obratno. Če ti paše nekaj iz seznama zate “prepovedanih” stvari, se ODLOČI in pojej. In zavestno uživaj v vsaki sekundi. Ne pustit, da zadaj ni odločitve in da poješ v smislu predaje, ala, spet sem popustila… Odločitev ti da moč in če se kdaj odločiš za “prepovedan sad”, se potem tudi lažje odločiš, da ga naslednjič ne boš. Upam, da sem razumljivo povedala.

Skratka, fino trenirajte 😉

Ja super in razumno si napisala.
Mene je taakoo popadla lakota pa še švoh sem se počutila, da sem morala pojesti krožnik čiste vroče juhe. Je to velik kiks?

Ne ga biksat no, od te slane vode pa res ne more bit nobene škode🤣🤣🤣

Post mi poteka ok, sedajle ravno hodim proti našemu naj bližnjemu hribu oborožena z vodo.

Lej, to ni noben kiks…. kvečjemu pomoč, da se lažje zdrži,ko je kriza in si pravilno odreagirala. Tudi sama se tega poslužujem kadar je potrebno in so rezultati vseeno vedno enaki.
Naj vam ob tej priliki še vsem čestitam za vztrajnost, voljo in pogum ter, da ste tako odločne.
Bravo vsem!

Lej, to ni noben kiks…. kvečjemu pomoč, da se lažje zdrži,ko je kriza in si pravilno odreagirala. Tudi sama se tega poslužujem kadar je potrebno in so rezultati vseeno vedno enaki.
Naj vam ob tej priliki še vsem čestitam za vztrajnost, voljo in pogum ter, da ste tako odločne.
Bravo vsem!
[/quote]

Zdravo,
tebe se pa spomnim iz prejšnje skupine in sem te vedno rada brala, ker si pametno svetovala… kot na primer danes👌
Hvala za podporo🤗

No punce…
Še dobri dve urci👍

New Report

Close