Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Punce bravo vsem, kar lepe minuse ste pridelale!
Jaz se do nadaljnjega ne grem več postov, ker že tako zgubljam kg kar hitro. Ko se bo ustavilo, pa spet kakšnega. Vas pa pridem spodbujat 😉

Hvala in veliko uspeha pri borbanju s kg.Te bomo držale za besedo:-)D

Hvala in veliko uspeha pri borbanju s kg.Te bomo držale za besedo:-)D
[/quote]

Zmenjeno 😉

Živjo,
jutri je prvi krajec, ki nastopi ob 16.03. Se bo katera postila? Jaz resno razmišljam o tem. Sem pa brala, da ob krajcih ni tako učinkovito.
Še to me zanima. Koliko tekočine popijete na postni dan? Jaz sem drugače sposobna tudi cel dan preživeti brez tekočine, ker nisem žejna, tako da se zadnje čase prav prisilim, da pijem.
Zadnjič ob postu sem popila cca. 2 litra. Pa verjetno bi bilo bolje več?

Oj, jaz se na ta krajec ravno nebi, ker sovpada z vikendom🤷‍♀️pa tudi ni takšnega efekta.

Kar se tiče tekočine
je ogromno popijem, rečmo okol 3-5 litrov. Včasih več, včasih pa manj, odvisno🤔😜

Ne vem no….. se še odločam.So pa imele punce že lepe uspehe,kot sem prebrala.
Bi in ne bi.Je pa priporočljivo res veelikoo pit,da se lažje izločijo strupi.Sama sem na treh litrih in se mi še zdi malo;)

Hmmmm… fajn bi bilo imet 4 dni minimalne količine hrane. Jutri in v petek zaradi krajca, za soboto in nedeljo pa na lunin net piše, da sta primerna za hujšat. 😉

Dajmo punce! Upam da ste pridne in vam gre dobro 🤞

Evo me,sem s tabo:)kar bo pa bo,škodovati itak ne more.

Danes je bolj kratek post😁in ni panike. Jutri pa bo kar potrebno imeti moč🤦‍♀️in voljo.

Dobro jutro! Evo, post zaenkrat dobro poteka, če odmislim mojo razvado – belo kavo, ki se ji zavestno nisem odrekla. Drugače pa zaenkrat vse poteka bp, čeprav do štirih je še kar nekaj časa.
Nisem se pa včeraj tehtala in se tudi danes oz. jutri ne bom. Tehtam se sedaj enkrat na teden (sem se kak mesec nazaj odločila za hujšanje) in če sem se vsak dan, sem bila vedno slabe volje, če je kak dan več pokazalo kot prejšnji. Tako, da sem se odločila, da enkrat na teden in je to to.

Meni je tudi vse pod kontrolo😁
Lakota še ni na pohodu🤦‍♀️
Zdržali še te 4 urce👌
Kar se pa tehtanja tiče se pa jaz vsak dan🙄da imam kontrolo!
Bova uštimale tale post😜

Meni je tudi vse pod kontrolo😁
Lakota še ni na pohodu🤦‍♀️
Zdržali še te 4 urce👌
Kar se pa tehtanja tiče se pa jaz vsak dan🙄da imam kontrolo!
Bova uštimale tale post😜
[/quote]

“Bova zdržali”

Epidemije ni več👌

Si moram ime spremenit🤦‍♀️🤔😂

Zdržala in nič lačna. Bom jutr jedla zajtrk.
Pa ti?

Bravo! 👏 👏 👏

Sem zdržala, čeprav sem bila na koncu že malo lačna in sem jedla kmalu po koncu.

Ej, ni panike, sva zdržali👌😜

Bravo!

Tudi tebi bravo!

New Report

Close