Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Jutro punce:) je bila noč mirna ali je želodček kaj nagal? Meni kar dobro krulilo in prenehalo po popiti kavici::))

Jutro! Meni bo “problem” preskočit zajtrk, ker mi že ornk kruli, ampak kaj čmo? 😂
Za kosilo bo zelenjavna juhica, mmmm

Kavico spij in vroč čqj👌
Kar zdrži saj bo😁

Evo, tudi jaz sem tokrat odločila za post. Moram reči, da presenetljivo nisem bila lačna. No,m ne rečem, da ni dišalo, ko so drugi jedli…
Popila sem precej nesladkanega čaja, pa par km hoje pa potem še mojo vsakodnevno vadbo.. Se mi zdi, da je razlog to, da zdaj že nekaj tednov malo pazim pri hrani (beri, drugače sem zeloooo sladkosneda, zdaj pa sladkarij praktično ne jem, vse kar mi je ostalo je sladka kava) in se mi je želodec skrčil.

Fajn občutek a ne?
Še dve urci…

Sam na hitro – včeraj sem zaključila s hrano okoli 12. ure, danes sem zaenkrat pojedla 1,5 jabolka, imam orng tempo na šihtu, ker me lovijo roki, pa se ukvarjam še z odganjanjem glavobola, tako da nisem čisto samo na vodi. Čas pa mi beži kot utrgan …….

Čestitke in kaj konkretnega pojej🙄
Jaz sem zelenjavno mineštro in mi je zelo prijala.

Na hitro sem v službi.
Post uspel 100%

Se ve, kako🤣🤣🤣

Z lahkoto👌
Je pa kosilo veliko bolj prijalo kot ponavadi. Pa sploh nisem veliko pojedla ker sem bila hitro sita😜

Sem zdržala…. jupi😁
Počutje super!
Jedla pa kot dojenček🤷‍♀️se je želodček skrču.ko

Bravo punce, super smo!
Bravo Ančica za prvega 😉
In prvi alt, naj se ti hitro umiri!

Oj, punce, kok sem vesela😁
Post mi je odnesel kr eno kg. 👌

Oj, punce, kok sem vesela😁
Post mi je odnesel kr eno kg. 👌
[/quote]

Odlično! Imaš zdaj zagon za naslednjega 😉

Živjo!
Jaz sem sicer zdržala od kosila do kosila, vendar sem potem vseeno očitno preveč pojedla, tako da je teža enaka 🤦‍♀️
Grem takoj pogledat za naslednjo luno 😂

Manj 1.50.
Vesela do neba in nazaj. Se bom pa jutri še enkrat stehtala da potrdim minus.

Super! Bravo

Super! Bravo
[/quote]

🙋‍♀️
Sem zjutraj preverila in je teža enaka. Se splača potruditi.

Moj minus je 0.90 in drži tudi danes🤣
Kar sem do sedaj izgubila z luno nisem dobila nazaj. Drugače se itak ne bi šla tega.

Evo še moj minus 1.10 in sem super zadovoljna.Tudi sama že dva dni kontroliram težo in je enaka res pa dosti manj in izbrano jem.Hodim pa tudi kar veliko na bljižnji hrib bistveno več kot prej in se tudi to pozna.

New Report

Close