Pozdravljene,
Vas berem od začetka…
Naj vam povem svojo izkušnjo.
Pred leti sem tudi jaz shujšala z menami cca16 kg.Držala sem se vseh.Pri polnih je šlo dol do 2 kg,pri krajcih bistveno manj.Sedaj sem zopet vse nazaj dobila,zato se vam v bodoče pridružim,ker delujejo.To sem vam napisala malo za motivacijo vam in sebi.
Pozdravljena in hvala za spodbudne besede in ti želim,da ti tudi sedaj rata izgubit kg..Ti pa dam en majčken nasvet.Ne zanašaj se samo na lunine mene,spremeni prehrano ,mene pa ti naj bojo samo v pomoč pri izgubi .
.Pred štirimi leti sem sama shujšala 30 kg sedaj se pa borim z zadnjimi.Od takrat se nisem zredila nič,nisem pa še na cilju.Takrat sem totalno spremenila prehrano in se je še sedaj držim.Če se vrneš na prejšnje prehranjevanje,dobiš vse nazaj,včasih celo duplo.Aja,pa migat sem takrat začela in to delam še danes.Pridobivam mišice,ki so težje od špeha in mi vaga včasih zopet stoji na istem mestu,ali pa pokaže kak kg več .Se mi pa vidno preoblikuje postava,je lepša.Je pa res,da manj,ko imaš za zgubit,težje gredo dol.
Prazna luna je v sredo 13.6.in se prične ob 21.45 h.Torej dan pred in po meni naj bo lahka hrana.Mislim,da bo lažje sedaj v tej vročini to izpeljati.Se mi katera zopet pridruži?
Zdaj grem pa v hrib,ko še ni tako vroče.
mi je ušel post.Naj se predstavim.Stara sem 41 let,mati dveh navihank,starih 10 in 8 let.Po obeh porodih mi je ostalo 20 kg viška.Poizkusilasem z vsemi mogočimi dietami in lepo hujšala.Ko je bilo konec diete,pa adijo pamet.Nisem se kontrolirala in zdej sem,kjer sem.Sem pa zelo cagava in skeptična,da bi mi uspelo,pa vendar bom še tole probala.mogoče pa dobim zagon.