Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Hvala “kako zdržite” …
Bom vztrajala, ni druge. Ko gre za zdravje volja ni tak problem 😊.

To je pa res, zdravje je naše največje bogastvo in na prvem mestu. Vse dobro ti želim, uspešen post in zdrav želodček. 🤗

O, bravo Štefka. Tole pa ni mačji kašelj. Tud sama se spogledujem z mislijo, da vžgem še kak dnevni post. Škoda, da nisem že včeraj zjutraj tule pokukala…

Prvi alt super za družbo! Daj, začni. Jaz bom ziher še danes in jutri. Oglašaj se, da nama bo lažje 😉. Kdaj začneš?

To je pa res, zdravje je naše največje bogastvo in na prvem mestu. Vse dobro ti želim, uspešen post in zdrav želodček. 🤗
[/quote]

Hvala 🤗

Včeraj je bilo kar težko. Brez energije. Zvečer sem se spomnila rešitve. “Zelenjavna juha”…beri voda, v kateri se je kuhala zelenjava 🙂 🙂 Kako dobro!!! Z žlico sem jo jedla in sem imela občutek, da sem na lotu zadela, ahahahaha.
Kakorkoli, predvidevam, da bo tretji dan že lažje. Če bi šla naprej do 5 ali 10 dni pa počasi dobivaš vse več energije.
Sem vesela, da sem se spravila. Rabim to. Z zdravje in tudi malo za dušo.

Prvi alt, upam, da si z mano. Bi mi prav prišla soborka 😉

Hvala 🤗

Včeraj je bilo kar težko. Brez energije. Zvečer sem se spomnila rešitve. “Zelenjavna juha”…beri voda, v kateri se je kuhala zelenjava 🙂 🙂 Kako dobro!!! Z žlico sem jo jedla in sem imela občutek, da sem na lotu zadela, ahahahaha.
Kakorkoli, predvidevam, da bo tretji dan že lažje. Če bi šla naprej do 5 ali 10 dni pa počasi dobivaš vse več energije.
Sem vesela, da sem se spravila. Rabim to. Z zdravje in tudi malo za dušo.

Prvi alt, upam, da si z mano. Bi mi prav prišla soborka 😉
[/quote]

Super,da si se spomnila na vodo od zelenjave in verjamem,da ti je fajn pasala.
Kako si pa danes?
Držim pesti!

U redu sem. Bolje kot včeraj. Ravnokar sem pojedla ostanek zelenjavne juhice 😊. Bom zdržala do večera. Tale karantena je idealna za post. Si ne predstavljam delat in bit na postu… Je kar fino bit brez stresa in umirjen pri takem podvigu.
Malo me je mikalo podaljšat na 5 dni, ker za akutni gastritis je 2-3 dni priporočeno, za kronični pa 5-7 🙈. Ne vem kaj imam jaz.. Če bi mogla še enkrat na 5 dni bo težje, kot če zdaj podaljšam.. Ampak ne vem, če bom. Rada bi začela kaj migat, telovadit. To pa ravno ne gre brez hrane…

Bravo,bravo bravo…..super!

Bravo,bravo bravo…..super!
[/quote]

Migala boš pa po postu,kar počasi,pa ziher.

Štefka, kapo dol, tole je pa podvig in pol 👏
Sama nisem še na postu… imam aktiven vikend in še počutje je že samo po sebi nekam 😐, tako da rabim hrano.
Držim pesti zate.

Evo punce, hvala za podporo. Uspelo mi je! Počutje ok. Jutri pa lahka hrana v majhnih količinah.

Ej! Sploh nisem dvomila, dqa ne bi, bravo👌

Hvala 🤗🤗🤗
Ko boš rabila podporo pri naslednjem postu pa le povej 😉

V četrtek ob 12.45 nastopi polna luna.
Hm, morda bi mi pa tokrat šlo, od kosila do kosila? Z bolj lahko hrano … Drugače se namreč tega ne grem, ker mi je slabo.

Lej iz svojih izkušenj ti povem,da je ta čas absolutno najlažje izvesti post in ga zato imam najrajši:)

Meni je pa vseeno od kdaj do kdaj je.
Po eni strani mi je še lažje,če celi dan nič ne jem, ker, ko enkrat začnem bi kar naprej nekaj jedla.Bom videla sedaj kako mi bo lažje.

Tokratna luna bo pa zame in se vam z veseljem pridružim če se seveda lahko. Pridelala 9 kil🤦‍♀️v dveh mesecih. Tako ja.

Seveda lahko 😉
Punce, bom tudi jaz z vami, ker ste bile ve zadnjič malo z mano :-))))). Kje pa je “kako zdržite”?
V četrtek torej akcija. Tale bo čist na izi, ker bomo jedle oba dva dni 😀

Pišuka jst sem se tudi;)Bom pa še jst šla na post z vami.Upam,da bo šla kaka kila dol.
Hvala bogu da sem pričela z delom:-)

Živjo, punce!
Sem našla tole temo, ker sem tudi jaz odločam, da bi se jutri lotila posta. Pa me zanima tiste, ki ste ga že kdaj prej, ali jutri, glede na to, da luna nastopi ob 12.45 do takrat lahko normalno jem, ali samo kakšno lahko malenkost. Pa potem v petek od 12.45 dalje spet normalno ali kako?

Stefka 1 sem brala, da si bila na 3 dnevnem postu. Kako je v tem primeru z odvajanjem.Se je res potrebno vsak dan klistirati, ali obstaja še kakšen drug način. Ker ravno to mi nekako ni, da bi delala.

Hvala res že vnaprej za odgovore.

New Report

Close