Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Se nas je pa kar nekaj odločilo ja fajn😜
Sama se nisem zredila v času izolacije verjamem pa, da ni glih fajn.
Imam pet kil za dol dat in me jezijo že kaki dve leti.

Ukrepala nisem še nič razen tole postenje.
Zadnjič mi je pokazalo kilo manj in upam, da mi bo tudi sedaj.

Ej ti boš to skenslala en,dva tri.To pa res ni veliko.Sama imam bistveno več;
Pa dejmo.

Punce, jaz bom tudi z vami 😉 Saj je danes, a ne?
Bo lažje v družbi… Držite se!

Ja ja,danes od pol petih zjutraj.
Ja fajn pravzaprav super,več ko nas bo lažje nam bo šlo in se bomo spodbujale,a ne?
Malo prej sem vstala,spila kavico zdej se pa že kuha čajček.Ga bom skuhala par litrov kar za cel dan pa vodo vmes.

Ej ti boš to skenslala en,dva tri.To pa res ni veliko.Sama imam bistveno več;
Pa dejmo.
[/quote]

Naj te bog usliš;)so ko prbite na men že neki cajta;)bomo videl.

Sem se malo bolj pripravila(psihično).Še dobro,da sem potegnila s spanjem bo dan krajši.
Držim pesti,da nam uspe!

Oooo ste pridne.Sama se nisem odločila… zaenkrat …sem pa z mislimi z vami.

Hvala
Je pa zajebano kuhati kosilo za ostale,a ni res?Pa še nekaj,kljub vročem čaju me zebe.Je to normalno?No upam,da bom zdržala pol dneva je že mimo.

Imam srečo,da danes kuha mož in nimam ravno problemov.Ko bodo šli h kosili,jo pa kidnem ven;na sprehod.Imamo blizu gozd.
Pa ful mi je vroče kaki zebe; hudo.

Seveda bomo zdržale! Tudi jaz sem kuhala zelenjavno juhico za ostale, je dišala. Ampak me sploh ne gane, ker pač danes zame ni hrane. Verjetno je tudi jutri ne bo. Jaz sem zastavila 3 dni. Tako, da če je katera za akcijo, vabljene. Pri meni gre za zdravstveni post, da umirim želodec…
Enkrat sem bila z mamo na postu 5 dni. Odlična izkušnja. Prve 2 dni je bilo najhuje, potem se kar nekako navadiš, da pač ni in ti ne kruli več, energije je pa čudežno več. Baje je to posledica ketonov v krvi, ker malo “zmedejo” možgane. Kakorkoli…dajmo danes zdržat za začetek!

Jebemtiš,kako je fajn kaj takšnega prebrati,mi je kar toplo postalo.Kosila pač nisem jedla pa me je lakota kar dobro dajala.Sedaj sem ok in mi bo šlo danes.3 dni pa niti pod razno… vau.

Jebemtiš,kako je fajn kaj takšnega prebrati,mi je kar toplo postalo.Kosila pač nisem jedla pa me je lakota kar dobro dajala.Sedaj sem ok in mi bo šlo danes.3 dni pa niti pod razno… vau.
[/quote]

Kaj pa je narobe s tvojim želodcem?

Itak da bomo zdržale:)smo že več kot polovica dneva.
3-dnevni pa tudi zame ni.
Naj ti hitro minejo zdravstvene težave z želodcem.

[/quote]

Vidiš,da ti gre,bravo!

Vidiš,da ti gre,bravo!
[/quote]

Vsem nam gre odlično👌

Kaj pa je narobe s tvojim želodcem?
[/quote]

Gastritis.. Baje je fino par dni posta, da se sluznica umiri. Sem že pred 14 dnevi ene 2 dni bila bolj kot ne na postu in potem je bilo bolje in sem mislila da sem na konju.. Pa se je spet pojavila težava. Zdaj bom bolj previdno šla nazaj na “normalno hrano”.

Vsaj zredila se ne bom med karanteno 😂😂. V vsaki stvari je nekaj dobrega, kajne?

Gastritis.. Baje je fino par dni posta, da se sluznica umiri. Sem že pred 14 dnevi ene 2 dni bila bolj kot ne na postu in potem je bilo bolje in sem mislila da sem na konju.. Pa se je spet pojavila težava. Zdaj bom bolj previdno šla nazaj na “normalno hrano”.

Vsaj zredila se ne bom med karanteno 😂😂. V vsaki stvari je nekaj dobrega, kajne?
[/quote]

Uf, to pa ni glih mačji kašelj.
Želim ti čimprejšnje okrevanje.

Sedaj pa že lahko rečem, da sem prestala tale post glede na to, koliko je že ura. Hvala bogu.

Enako…. brez blema… pa zelo teekooče:))Edino wc je zelo obiskan hahaha.

Punce bravo, uspele smo! Lepo je bilo v vaši družbi. Čestitke vsaki posebej!
“Kako zdržite” zate je bilo prvič? Potem se posebne čestitke!

Hvala ,ja je bilo prvič in ponosna,da sem uspela.Počutje fenomenalno in polna energije pa še minus na vagi.Bom še.A ti boš pa še vztrajala?
Veliko volje in uspeha ti želim!
Hvala punce!

New Report

Close