Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Na no….spet popustila,ne gre pa ne gre……..:(
Sem bila tako nenormalno lačna,da bi še volka pojedla.Pa še več pojedla kot običajno.
Kakorkoli – post ni zame in ne probam več.
Tebi pa srčno želim, da ga izpelješ do konca.

vse je v glavi….nik spremeni v “zmorem” al pa kaj takega, pa bo takoj bolj pozitivna interakcija z želodčkom 😉
Seveda pa je škoda matranja, če nisi za stvar. Saj so še druge variante hujšanja.

Ne se silit, če ti ni. Tudi zame post enostavno ni. V bistvu nisem lačna, ampak mi je kar nekako slabo. Zadnjič sem imela šele zvečer UZ trebuha in v bistvu moraš biti tešč, še za zajtrk lahko poješ malo prepečenca in čaj. Tudi kave nisem upala pit. Komaj sem se privlekla tja, brez energije, slabo … grozno. Res ni fajn. Raje se drži diete, bo šlo počasneje dol, a sigurno bolj zanesljivo.

je danes mena al ne?

Ja je-od pol enajstih naprej,MLAJ.

Jutri ob 4.30 polna luna,če katero zanima

Boš imela post?

Poizkusila bom če bo šlo.Nisem še nikoli.Skoz sem jih pa spremljala.

Gre mi nad pričakovanji in ne čutim nobene lakote pa je pol dneva že mimo.

Sem zmeraj mislila,da to ni zame.Danes pa vidim,da sem napačno razmišljala.Nobene lakote in počutje odlično.To pišem za vse,ki si ne upajo kot si jaz nisem.

Bravo. Si zfržala do konca, ane? Sama sem opravila letos januarja 4 postne dni in bila tudi zadovoljna s končnim počutjem. Morda pa še kdaj. 😊

Ja sem zdržala in je blo vse bp in fajn počutje tako da bom še probala naslednjič.A ti si pa že štirikrat,pridna.

Hvala za deljenje tvoje izkušnje.Se že dolgo odločam pa nekako nisem našla poguma.Se ti naslednjič pridružim pa da vidim,kako bo.

oooo fajn bova v dvoje in bo fajn in sem vesela

Pa da sem ti pomagla premagati strah

Četrtek bo spet ta dan! že od 4.26 zjutraj 🙂

ok hvala za inf.

Ok poizkusim še enkrat pa da vidim,kako bo.

Ja no se bom pa še jaz šla post.Odkar smo v izolaciji, kile kar gor letijo.Moram začet ukrepat preden bo prepozno oz.preveč viška.

Hihihi jst sem se tudi zredila pišuka;sej sam papcamo.
Upam,da bo kmal konc te karantene.

New Report

Close