Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Ah ne noooo spt

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.e2603bece0db1b07cc8ce787fccd67ed&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fl0Iy7zmLUiALbkna8%2fgiphy.gif&ehk=e2SYuKhswkEQ6CiMbpFNwzzYG0UG%2bstq5ldSqdFognQ%3d

Ko po dveh letih zopet nazaj zagledaš spredaj 6tko…je dan kar lepši,kljub dežju.Sem še pravi čas pridrvela domov;).Hoja res pomaga pri izgubi kilogramov.
Naj vaše prehranjevanje postane način življenja.

Evo,sem se zopet zgodaj zjutraj odpravila na moj hrib s psičko::)naredila 23.359 korakov do sedaj.Bilo jasno,sončno ampak tudi zelo vetrovno.Pa še par snežink sva videli.Počutje super.
Kako ste ostale?

Zgleda, da sem ostala sama🙄
Moram še pohvaliti, da sem bila spet pridna, tako kot včeraj.
Vreme čudovito🌞👌 in je bil tudi zelo dober razgled. Pa veliko podrtih dreves od včerajšnje burje🤦‍♀️

V nedeljo je polna luna, torej post. Če se nobena ne bo javila, se tudi sama ne bom več javljala in nadaljevala solo🤔🤷‍♀️

Probajmo skupaj, pridna si s pohodi in javljanjem in postom. Čestitke za 6-ko spredaj, to je tudi moja “sanjska” številka, že čisto predolgo gledam “7”. Ampak post… trenutno se ne morem “naštelat” na celodnevno lahkoto. No, morda pa vendarle še kdaj.
Drži se. Aja, ti pa kar malo zavidam, da lahko že dopoldan med tednom švigaš po hribih. 😉

Hvala ti:)
Tudi danes sem že naredila svoje korake.Bilo mrzlo ampak sončno brez vetra.Verjamem,da mi zavidaš;veš,imam službo samo ponoči(danes prosta) in ko pridem domov,jo šibnem v hribe:)pol pa spat.

Zanimiv ritem, probajmo skupaj. Jaz po navadi takoj po šihtu švignem v naravo in dobesedno lovim sončne žarke. Je pa res, da je zjutraj oz. dopoldan čisto drug zrak in jutra so res sveža tudi pri nas. Izkoristim takole za vikend. 😊

Česitke za Šestko!
Jaaaa, meni so se prikazali Jožef, Marija in Jezus, kar vsi trije naenkrat, ko se je prvič prikazala Šestka :)))
Točno vem, kako se počutiš! Bravo!

Česitke za Šestko!
Jaaaa, meni so se prikazali Jožef, Marija in Jezus, kar vsi trije naenkrat, ko se je prvič prikazala Šestka :)))
Točno vem, kako se počutiš! Bravo!
[/quote]

Hvala!
Res so neverjetni občutki:)

Post je uspešno za mano.Bila sem zeeloo aktivna včeraj in danes in tako mi je tehtnica prizanesljivo pokazala -1.90.Tako,da sem na svoji teži,končno.
Vsem želim,da vztrajate na svoji poti in da dosežete svoj cilj.
Srečno vsem in lep pozdrav!

Čestitke za vztrajnost in dosežen cilj, probajmo skupaj. Držim pesti, da ti uspe lepo vzdrževat želeno težo.

Bravo 👏👏 in čestitke! In hvala za lepe želje 🙏

Bravo…torej si prišla na cilj.Sva že dve:))Sedaj pa “vzdrževanje”teže.Ker sva pa obe na IF in kar precej aktivni s hojo mislim,da ne bo težav.Vsaj jaz jih zaenkrat nimam.

Me pa zanima,kaj je z dino30 in baatiko?

Najlepša hvala,se bom potrudila za vzdrževanje teže:)

Bravo 👏👏 in čestitke! In hvala za lepe želje 🙏
[/quote]

Najlepša hvala:)

Bravo…torej si prišla na cilj.Sva že dve:))Sedaj pa “vzdrževanje”teže.Ker sva pa obe na IF in kar precej aktivni s hojo mislim,da ne bo težav.Vsaj jaz jih zaenkrat nimam.

Me pa zanima,kaj je z dino30 in baatiko?
[/quote]

Najlepša hvala!
Ja,končno sem dosegla cilj:)
Tudi mene zanima,kaj je z njima.Upam,da nista odnehali in da nadaljujeta,kar sta si zadali.
Pa hvala punce za družbo,spodbudo.Je bilo dosti lažje v skupini kot sami.Saj zadnji post.

Glede na uspeh deklet,ki so se že postile jutri začnem jaz.
Še katera?

Jaz bom poizkusila še enkrat.
Sem že pa nisem zdržala do konca.
Je to kar zalogaj.

Fajn da sva dve bo nama lažje;) a da si že probala pa ni pa ni šlo?Sama sem prvič in mi ni nevkako glih težko.

New Report

Close