Kot vidim,spiš:)Drugače pa..ali si pozabila na “baldrijanke”?::))
Čestitam ti za post in za minus.Vidiš,da je bil premik.
Bob sem tudi jaz gledala in mi je bil super,sploh voditelj Jurij Drvenšek…je res tapravi,vse čestitke .In upravičeno ,saj meni se zdi,je zmagala Ninna Kozorog.Že po obrazu se ji vidi,da je dobra duša.Povedala je realno…tako kot je.
Še nekaj za “dober” in tak naj bo celi teden.Pričnimo ga z nasmeškom:)
“Upam,da ti ptiček,ki ga nosiš na klobuku ne bo pozobal vse pameti iz glave”je rekel mož ženi,ki je nosila nemogoč klobuček.
“Če bi ga ti nosil,bi poginil od lakote”:::)))
Mož se odloči,da ženi za roj.dan kupil kostim.Izbral je res lepega.Pa ga prodajalka vpraša,katero št.On ji odgovori:
“Za št.ne vem,toda ko doma vstane s kavča,mi z ritjo zakrije celoten ekran TV,ki v diagonali meri 70 cm.
Se še nisem oglasila, čeprav sem se postila tudi jaz. Torej v soboto, vse po predpisih, kava je bila tudi brez mleka. Meni je tehtnica v nedeljo zjutraj kazala 0,8 kg manj kot v soboto zjutraj. Danes sem ponovno stopila na tehtnico in je bilo le še 0,4 kg manj kot v soboto zjutraj. Meni se to zdi sicer realno. Koliko pa vam zaniha tehtnica potem nazaj navzgor?
Sicer pa čestitke vsem za opravljen post in izgubljene kile.
Prvo čestitke za post… 🙂
Da ti teža niha potem nekaj ni v redu.
Kako se pa drugače prehranjuješ?Si pred postom mogoče več jedla(po možnosti še bolj kalorično,mogoče celo junk food) kot običajno, ker kao potem en dan itak ne bom nič?
Si po postu opazila,da več ješ?(nekatere se potem celo prenajedajo)
Jedle naj bi lahko prebavljivo hrano pred in po.
Si spila dovolj tekočine?To pomeni več kot običajno,da se telo lažje prečisti strupov.Sama sem spila od 4-5litrov čaja in vode skupaj.
Si bila kaj aktivna?Tukaj smo vse:)
Kakšna je tvoja prebava?
Kot vidiš je več dejavnikov,ki vplivajo na uspešnost posta.
Kaj pa pravi meter?Zadnjič si napisala,da so ti hlače okoli pasa konkretno “zaplesale”.
Prvo čestitke za post… 🙂
Da ti teža niha potem nekaj ni v redu.
Kako se pa drugače prehranjuješ?Si pred postom mogoče več jedla(po možnosti še bolj kalorično,mogoče celo junk food) kot običajno, ker kao potem en dan itak ne bom nič?
Si po postu opazila,da več ješ?(nekatere se potem celo prenajedajo)
Jedle naj bi lahko prebavljivo hrano pred in po.
Si spila dovolj tekočine?To pomeni več kot običajno,da se telo lažje prečisti strupov.Sama sem spila od 4-5litrov čaja in vode skupaj.
Si bila kaj aktivna?Tukaj smo vse:)
Kakšna je tvoja prebava?
Kot vidiš je več dejavnikov,ki vplivajo na uspešnost posta.
Kaj pa pravi meter?Zadnjič si napisala,da so ti hlače okoli pasa konkretno “zaplesale”.
[/quote]
Se pravi – prehrano imam ostale dni običajno, to pomeni doma pripravljeno, pestro, junk food jem parkrat letno (ampak januarja tega ni bilo). Januarja gledam, da imam manjše obroke. Spijem cca 2l vsak dan, na postne dneve vsaj 3 l (voda, čaj). Gibam se vsak dan, vsaj hoja, hoja v hrib, hitra hoja, poleg tega še vaje za moč (ne pretiravam ;)) in raztezanje. Verjamem, da če bi imela res lahko hrano še dan prej in dan po postu, da bi tehtnica bolj šla v minus, vendar jaz sem tisto dopoldne po postu tako švoh, da moram pojest kak kos kruha in nekaj zraven (namaz ali jajca). Se pa zagotovo ne prenajedam, saj mi niti ne paše toliko količinsko. Prebava je ok. Metra pa nisem vzela v roke.
Meni se zdi sicer logično, da “postna teža” ne ostane v celoti (razen seveda, če se res držiš le lahke hrane). A vam vsem ostane tista teža, ki jo imate dan po postu zjutraj do naslednjega posta?