Shujšala si kar nekaj v relativno kratkem času.
Morda se je tehtnica zdaj zato ustavila.
Mogoče pa zdaj poješ preveč za tvojo novo težo.
Ne vem, koliko si zmanjšala vnos hrane, jaz ga nisem takoj prepolovila, ampak sem ga samo zmanjšala in potem na vsakih 10kg nižala kalorije za cca 100kcal, tako da sem bila vedno nekje na okoli 500kcal manj od porabe.
Druga stvar je tudi ta, da bližje kot si cilju, počasneje gredo kilogrami dol. Na začetku sem hujšala 5kg na mesec, potem 3-4, pa 2-3, dolgo časa okoli 2kg in zdaj, zadnje pol leta, kar sem na normalnem ITM, hujšam nekje 700g na mesec.
Jaz sem s tem zadovoljna, nikamor se mi ne mudi, hujšanje mi ni v breme, v bistvu je kar izi in najpomembnejše: nisem lačna!
Drugače meni teža konstantno en čas stagnira, potem pa pade. Decembra sem dosegla najnižjo 69,5kg, potem se mi je vrtelo okoli 70, prejšnji teden sam padla na 68,4kg, zdaj se vrtim okoli 69 in se bom verjetno še vsaj 2 tedna, če ne celo 3. Ko sem imela več kg, je znala vaga nihat tudi za 2kg, zdaj niha nekje pol kile. Mislim, da je to povsem normalno.
Ti samo vztrajaj, ker ti gre odlično!
[/quote]
Ti si za vzgled vsem,ki hujšajo…bravo!
Jutro,
Vsem želim uspešen post brez kriz in bom v mislih z vami!
Sem pa sedajle prebrala en vic in bi ga rada delila z vami:
Janez v časopisu prebere oglas za shujševalno podjetje.Ves srečen nad odkritjem pokliče njihovo tajnico in se prijavi za tri dnevni program “Minus 5 kg”.
Naslednji dan na vrata potrka 19-letna lepotica,ki ima na sebi le tekaške copate in okoli vratu napis:Če me uloviš,sem tvoja!
Brez pomislekov se požene za njo ter jo po nekaj km popolnoma izčrpan dohiti in si jo privošči z zadnjimi močmi.
Enako se ponovi naslednja dva dneva.
Četrti dan tehta natanko 5 kg manj.
Navdušen še enkrat pokliče podjetje in naroči petdnevni program.”Minus 10 kg”
Naslednji dan sliši trkanje na vratih in ko jih odpre,se pred njim bohoti najlepša ženska na svetu,na sebi ima pa le tekaške copate in napis”Če me uloviš,sem tvoja”
Moški oddirja za njo.
Ker je dekle v odlični formi potrebuje kar nekaj časa,da jo ulovi,a je seks z njo vreden vseh naporov.V naslednjih dneh se rutina ponovi in Janez šesti dan veselo ugotovi,da je shujšal za 10 kg.
Odloči se,da bo tokrat šel do konca in naroči še 7-dnevni program “Minus 20 kg”
“Ste prepričani”ga vpraša tajnica pri podjetju.To je naš najtežji program”
“Popolnoma”odgovori Janez.
Naslednji dan zasliši zopet trkanje na vratih in ko jih odpre,pred sabo zagleda mišičastega črnca,ki na sebi nima ničesar,razen roza tekaških copat,okoli vratu pa napis:
“Če te ujamem,si moj ::::))))))
Tudi jaz sem se nasmejala 😁.
Drugače sem pa hotla rečt temle puncam tukaj hvala. Ko vas spremljam, kako pridno se postite te, sem si mislila, da to ne bo šlo pri meni. Zdaj pa s puncami v sosednji temi že drugi petek poskušamo in uspevamo in se super počutimo. Vaša vztrajnost daje motivacijo tudi ostalim 😉.
Srečno in uspešno naprej!
Tudi tebi uspešno,samo še malo pa bo😂
Veš,vse je v glavi.Velikokrat nas pa to potem zavede in zato zamudimo ogromno priložnosti.
Jutri smo pa me na vrsti😅
Sem se spomnila še enega:
Debela Ana pravi prijateljici:
Ves,najboljše za hujšanje so tri peresa solatke,en paradižnik in ena paprika.
Imajo polno železa,mineralov in vitaminov.
Pa vpraša druga:A pred kosilom,ali po kosilu?;;-)
Jutro,
Pa me je doletela prva delovna sobota v tem letu.
Uf,ste pa napisale šal,sem se nasmejala:)Da vam bo danes lažje,jih dajmo pa še malo:)
Kaj je najhujši del diete?
Da moraš paziti,ko ješ,da kdo ne pride!
Kako je ime Slovencu,ki hodi v hribe?
GREGOR
Gresta dve čokoladi po hribu navzgor,pa ena reče:”Mater,me lešniki bolijo!”
Žena stoji pred ogledalom in govori možu:”Zredila sem se,prsi imam povešene,rit imam velikoooo….daj možek,reci mi kako spodbudno besedo”
Možek pa iz dnevne sobe:VIDIŠ PA ODLIČNO!!!
Srečno….:::))))