Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

Moja pijača tudi sicer sta voda in nesladkan čaj, tako da mi s tem ni težko preživet posta.
Bom pa naslednjič kar brez kave. Ma oštja če drugim rata, bo menda tud men, ane? 😃

Itak,da bo.Kar korajžno!

ajoj tale post je bil pa za crknit težk.sem ga komi handlala pa slab mi je blo pa glava me je bolela.je pa -1.20,pa 76.dan brez cukra,ga sploh ne pogrešam,minusa vkup -17,ja nč,grem naprej

Jao kolk si pa ti pridna, kapo dol, res🤦‍♀️🤦‍♀️🤗

Jao kolk si pa ti pridna, kapo dol, res🤦‍♀️🤦‍♀️🤗
[/quote]

https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.a47a50f9d38a79ccfce41e65f5de2c10&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f3oEduFCuqHYFHHbhLy%2fgiphy.gif&ehk=aip2zipvvgbCeWPY2nCg8ocrgyEyMAAjv7sfxnq0ZqA%3d

Lej, točno to sem brala v tedenskem horoskopu! In se je res dogajalo. Plus tega je še pisalo, da bo postenje oteženo in evo ga, na.
Drugače greš pa res na nož!
Ni heca! Super!

Ja,kava zavira izgubo.Sploh pa z mlekom;)Seveda ti bo uspelo:)

Čestitam za post(kljub težavam si vztrajala) in za minus 17 kg.Res ti gre odlično::))Sladko ti tudi več ne paše in ko boš pojedla nekaj sladkega, ti bo presladko in boš posledično pojedla manj.Jaz na vsake kvatre košček čokolade(temne) ali pa kos res dobrega domačega peciva.Enostavno nimam več potrebe po sladkem.

Jutro,

To sem tudi jaz prebrala in čeprav nisem bila na postu me je bolela glava.Pa tudi na splošno počutje je bilo slabo.Sem že mislila,da bom zbolela pa je potem izzvenelo.

Jaz svojo kilažo še “obvadujem”::))Sem še na vp in naredim dnevno 15.000 korakov.Verjetno je to vzrok,da kile stojijo.Lepo bodite::))

Ojla🤗
Ful si dobra s hojo🤦‍♀️
Drgač jst tud hodm, jih pa nrdim desetko🤷‍♀️
Sej bo kmal bolš😂

No no, tudi jaz nič ne zaostajam za vama:)
Če ne drugače ima pa psička svoje potrebe. Jih narediva od 10.000do15.000 povprečno na dan. Torej smo vse pridne:)

No no, tudi jaz nič ne zaostajam za vama:)
Če ne drugače ima pa psička svoje potrebe. Jih narediva od 10.000do15.000 povprečno na dan. Torej smo vse pridne:)

kok korakov nrdim nimam pojma. hodm pa okol dve ure zdej že tud v hrib. gre mi čedale bolš majke mi

zdej ne vlačm okol še 17 kil plusa ajoj.

::-)
Super smo vse pridne.Izkoristimo še sončne dneve kajti v soboto bo poslabšanje vremena pa še sneg se nam obeta. Se ga po malem kar veselim.

Jaz bi se pa malo vam pridružila, sicer me post ne zanima, a ste zelo vzpodbudne glede gibanja in tega meni zelo manjka…

Drugače sem shujšala ogromno in do ciljne teže mi manjka le še kila ali dve, na normalnem ITM sem že od lanske pomladi, ampak gibanje je pa moja tako šibka točka, da je katastrofa!
Saj nekaj kao migam, še najbolje mi gre, ko kaj res fizično delam, očitno je v moji glavi rekreacija neko gibanje v prazno in zapravljanje časa, medtem ko pa nekaj delaš, je to le koristno izkoriščen čas…
Moram podelat na tem spreminjanju razmišljanja.

Baatika, čestitke za -17kg!
76 dni! Wow, to je nekje dva meseca in pol!
Bravo! Tako se dela!

Ja lepo, dobrodošla.
Res smo pridne pri hoji:) verjetno mi ne boš verjela, ampak danes sem že navsezgodaj šla v hrib cca. 1.40 ure v eno smer in tako naredila 20.000korakov.Ti ne morem opisat, kako se po tem fajn počutim in koliko energije imam ves dan.Pa še snegec je bil.

Jutro,

Sem te spremljala na sosednem forumu in lahko samo rečem…kapo dol.Ogromno si shujšala(če se ne motim okoli 40 kg)in to res ni mačji kašelj.Je potrebno ogromno samodiscipline in vztrajnosti… trme in to je to.
Pri nas je pa res baatika “carica”…iz nič …v hujšanje in gibanje::)))in ji gre super.Res ji privoščim,da ji uspe.
Praviš,da je gibanje tvoja šibka točka;)in se ti zdi brezveze in škoda časa.Pa ni tako,veš.
KO grem recimo jaz hodit(si vzamem striktno čas zase)… se razbremenim čustveno in telesno.Čustveno,ker razmislim o stvareh,ki se mi dogajajo vsak dan.Dobro ostane slabo… pustim za sabo.Ne vlečem za seboj;)
In sem potem polna optimizma in dobre volje.Telesno:naredim nekaj zelo dobrega za svoje zdravje pa še mišice se mi krepijo.Te pa so največji porabniki naše energije in tako vzdržujem težo:)Da ne govorim,kako se preoblikuje telo in letijo stran cm::))Bi še kaj napisala pa se mi že mudi:(
Probaj in poročaj:)

Jutro,

Sem te spremljala na sosednem forumu in lahko samo rečem…kapo dol.Ogromno si shujšala(če se ne motim okoli 40 kg)in to res ni mačji kašelj.Je potrebno ogromno samodiscipline in vztrajnosti… trme in to je to.
Pri nas je pa res baatika “carica”…iz nič …v hujšanje in gibanje::)))in ji gre super.Res ji privoščim,da ji uspe.
Praviš,da je gibanje tvoja šibka točka;)in se ti zdi brezveze in škoda časa.Pa ni tako,veš.
KO grem recimo jaz hodit(si vzamem striktno čas zase)… se razbremenim čustveno in telesno.Čustveno,ker razmislim o stvareh,ki se mi dogajajo vsak dan.Dobro ostane slabo… pustim za sabo.Ne vlečem za seboj;)
In sem potem polna optimizma in dobre volje.Telesno:naredim nekaj zelo dobrega za svoje zdravje pa še mišice se mi krepijo.Te pa so največji porabniki naše energije in tako vzdržujem težo:)Da ne govorim,kako se preoblikuje telo in letijo stran cm::))Bi še kaj napisala pa se mi že mudi:(
Probaj in poročaj:)
[/quote]

Hvala :))
Ja, precej kil sem izgubila, včasih me je kar sram seštet koliko jih je šlo dol…

Teorijo o gibanju poznam, a v prakso nekako ne spravim, vsaj ne z namenom gibanja.
Grem pa marsikam peš, no, saj tudi tako na suho naredim kak krog,precej lažje, če imam kak pred seboj kak hitri praktični cilj, ker kondicija in mišice so nekaj zelo oddaljenega…

Vem, da si ob hoji človek odlično spuca glavo, ampak jaz si jo pucam z likanjem – je nekaj narejenega, pa še likanje naj bi porabilo kar nekaj kalorij :)))

Dejansko moram poiskati dober trik za svojo glavo, kako spremeniti razmišljanje, da mi gibanje ne bo samo ura izgube časa, ampak koristno delo…

Še nekaj, pozna katera kakšne dobre domače vaje za stegna? Notranja in zadnja stran stegen, brez zadnjice, to imam zaenkrat super in je ne bi spreminjala 🙂

Samo na hitro se javljam in sporočam, da sem uspela zdržat še eno luno, tokrat zadnji krajec. Še en je pred mano in bo januarski plan realiziran. Upam, da tudi na tehtnici 🙂

New Report

Close