Najdi forum

Ali kdo hujša z luninimi menami?

-1
Največji uspeh pa je,da ne hodim več ponoči jesti.
Zdajle že zajtrkujem.

A bi se obneslo vsak teden, kadar je luna? A bi šlo manj dol?

Sem brala,da najbolj učinkovite lune so prazna in polna.Lahko pa še krajce sprobamo.Je katera za?

Čestitke vsem za -kg.Jaz se bom stehtala 6.6.ko pridem domov.

Super,naj tako ostane.

Jaz sem takoj zraven še pri krajcih 🙂
🙂 🙂

Jaz bi tudi probala,sem res dobila ogromno mutivacijo.

Jaaaa…jaz bi tudi,nekaj bo šlo sigurno dol;-)

Čez mesec dni grem pač na morje,pa se mi že kar malo mudi 10 kg sklenstlat;-)
Škoda,da se nisem prej začela,bi bila sedaj že na konju;;;-)

Ooooo,ste pa res motivirane.Sem pogledala,zadnji krajec se prične 6.6. ob 20.30 uri.
Mirelaaaa,pa ne boš zopet tri dni na vodi?Če se boš držala še krajcev,pomeni to 12 dni v mesecu na vodi,kar se mi zdi pa malo prehudo.D

Itak,da ne 🙂
Samo polno in prazno.

Evo me,konec dopusta zaenkrat.Bilo je super vreme in dosti toplo morje.Sem se tudi stehtala….Po kg isto,kot sem imela,ni šlo gor ne dol,se mi je pa preoblikovala postava od plavanja.Mislim,da sem dobila določene mišice,zato mi pa vaga ne kaže -,ker so mišice težje od špeha.Pa še vsako jutro sem tekla.Rekreacije dovolj.Kako ste pa ostale?A bo katera hujšala na krajce,al ste se že premislile?

Jaz bom sigurno,ker moram:-)
Kakorkoli,nekaj se bo sigurno poznalo.
Sem zelo začela paziti pri hrani in sem od prejšnje mene dala dol vse skupaj 3 kg.
Hapy…

Za zajtrk sem jedla banano in do zdaj spila dve kavi. Bom probla zdržat danes, čeprav pol lune začne šele zvečer. 🙂

Jaz sem se tudi odločila.Od mene ni več nočnih obiskov hladilnika.Tudi apetit se mi je zmanjšal.Pa nisem zato nič jezna,ampak vesela.Jem s premislekom….Se trudim,kolikor pač mi ratuje,zaenkrat.

Itak.da jaaaa…:-)

Veliko uspeha vam zelim, se pridruzim pri naslednji polni oz. prazni luni☺

Jutro,
Še dobro,da sem pogledala na forum.
Bi čisto pozabila 😉

Se nas je pa kar veliko odločilo še za krajce,pa preizkusimo,kako je z njimi.
Pijem zeleni čaj,pa prišla tudi že s hriba.Prijetno utrujena.

Sem imela majhno krizo…
No,zdaj je ok.
Še malo.

Meni gre pa brez problemov😁

New Report

Close