Ali je to še mogoče?
Hvala ti za doprinos v moji temi. Nisem je odslovil jest, sama se je tako odločila. Jest več kot 3 leta po njenem odhodu nisem vedel pravega razloga zakaj je šla. In ves ta čas sem se trudil, da se v njenih očeh izboljšam, da bi se vrnila nazaj. Ona se ni zaradi tega, ker sta z mojim bivšim best frendom v njenem stanovanju imela mir za posteljne aktivnosti. Ona dela od ponedeljka do petka samo dopoldan, jest delam na 4 izmene. In ona je konec tedna otroke poslala k meni, da je lahko sama imela prazno stanovanje. 3 leta me je imela za norca, jest bedak sem pa še za njo skakal in jo poleti zraven na morje jemal.
A se zavedaš kako sem se počutil, ko sem zvedel zakaj se gre in koliko časa je to varanje trajalo? Ne veš, ker drugače mi ne bi govoril, da ji naj oprostim. Ker ji ne bom nikoli. Ona zame ne obstaja več in nihče me ne bo prepričal, da jo še kdaj sprejmem niti kot bivšo ženo ne. Tip ima svojo družino in samo vprašanje časa je bilo kdaj se bo v našem majhnem kraju zvedelo za to. Slej, ko prej te nekdo vidi, da hodiš v blok k ločeni ženski. Zdej se baje ne družita več in on je še vedno s svojo partnerico kot, da se ni nič zgodilo. Moja bivša je pa le spoznala, da je prej imela vse kar je potrebovala in sedaj jo naj jest z odprtimi rokami sprejmem nazaj? Phhhh, sem pa raje do konca življenja sam kot pa, da bi bil nazaj z njo.
V tvojem primeru praviš je bilo to na začetku veze v prve pol leta. Midva sva pa bila skupaj 17 let, imava 3 otroke, zgradila sva hišo in vse to je šla podret zaradi enega ku***. Pa kaj ima zlatega? Odločitev je bila njena, sedaj pa naj še sama nosi posledice tega.
Moj najboljši prijatelj mi je dal nekoč predlog: “Ne prepričuj prepričanega”. JAz sem samo povedal, kako na stvar gledam sam, ti pa imaš pravico misliti in narest po svojem. Vsak drug nadalnji moj komentar bi pa bil po mojem mišlenju filozofiranje, zato se v to ne bom spuščal. Edino bom dodal: Vem,da je ona odšla, a je uvidela čez čas napako!. O tem ti govorim. In takrat si jo odslovil. To sem mislil, ko sem pisal. Kot sem ti dejal, je v mojem primeru bila moja še bolj ljubeča do mene, ker sem ji oprostil in s tem pokazal svojo veličino. PRegovor pravi: “Bedak ne oprosti in ne pozabi, naivnež oprosti in pozabi, moder človek oprosti, a nikoli ne pozabi!.”Pa Lp
Poznam ta pregovor in v tem primeru bom ostal pri bedaku. Verjetno pa poznaš tudi pregovor, ki pravi: Posle jeb*nja nema kajanja! 🙂
Ko sva bila poročena sva kupila parcelo in sezidala hišo kjer smo živeli. Ona je z najmlajšim otrokom odšla živet v blok kjer ima v najemu stanovanje. Jest in dva otroka smo ostali v hiši. On s katerim se je pa dol dajala pa živi s svojo familijo. Njima je bilo najbolje, da se dobivata pri njej, ko so je še tretjega otroka k meni poslala, to pa je med vikendi in vedno kadar imajo otroci počitnice.
Njene stvari si ze spakiral pa vrgel stran?Slike pa ostalo arhiviral in spravil? Glej da nimas nic k te spominja na karkoli glede nje blizu sebe. Hiso si ze prebelil in zamenjal barve razpored itd…
Usedi se ,vdihni izdihni
zamisli se,nje ni več.Ne pride nikoli nazaj.Nisi bil srecen z njo.Ni prava zate.Bilo je ni slo veza je sla v zgodovino slabih vez.lagala ti je. Pogrete veze niso ok,ne bos sel nikoli cez to.Vse kar imata so otroci ki si zasluzijo oba starsa srecna.Kazes jim kako ziveti.A si zelis da gredo cez isto k jim te zjebane vzorce kazes. Dec si.ko jo jebe.Izgubil si se 3 dodatna leta ko bi bil lahko srecen,ko bi se zvecer privil k svoji nezni diseci princeski ki bi bila tebe. Vse to je v tvoji glavi.Dec si pejt naprej!
Vdihni izdihni
Vizualiziraj si idealno vezo. Idealno zensko.Kaksna je.kaksne lastnosti ima.Kako se pocutis.A si srecen z njo.Zamisli si jo.Zakaj mislis da je tako?
Vdihni izdihni
Odpri oči
Sedaj pa.Ne bit mejhna puncka,vzami se v roke.Dec si.6 bilionov folka je okoli. Polovica zensk.Siguren sem da je vsaj ena direktno pisana zate in ti za njo. Poisci jo.Pojdi na tecaje.Nehaj bit jokica.Dec si.Odkrij sebe,kaj te dela srecnega? Najdi veselje spet v sebi. Najdi si prijateljico k gre cez isto.Sestavi se. Bodi srečen sam z sabo,ne rabis nobenega dekleta zato da si srecen.Bodi Alfa.Telovadi.Dobr frizer ne skodi.Kaksne dobre cote tudi.Imas hobij in zakaj ne. Nimas kej gledat TV in jest cipsa ce se nimas nove.Kaj čakaš najdi svojo pot. Če ne zase si dolžen otrokom pokazati kako se zares živi življenje.Ni omejitev na regije,pejte na morje. Vsak dan imaš nalogo da ogovoriš eno žensko,če imaš majhne otroke to ni težko na igriščih. Ne mi jokat da jih ni pri tebi okoli,si dec najdi jih.
Ne pozabi pa bivse odpikat ko bo prisla vsa zaljubljena naokoli videla kako si se spet nasel in kaj si postal!!!
Sreča te čaka za ovinkom.Pejt si jo vzet!
Srecno!
tip, ne obremenjuj se s tvojo težo. jz mam tud 2 kile preveč ( 56 kil pri 165 cm, stara sem 40 let), pa sem se s tem nehala obremenjevat.
tip, predvsem je pomembno de ker maš otroke od prej de si najdeš kakšno k si bo tud želela met otroke in te bo z njimi sprejela. z žensko k je takšna kot sem jz k noče met otrok in jih tud ne misli met, nimaš kej počet. to ti naj bo jasno.
ok, samo to.