Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Ali je firma Val protivlomna vrata zanesljiva

Ali je firma Val protivlomna vrata zanesljiva

Pa so le poklicali:)

Do placila so odzivni, po placilu pa se zacnejo problemi,z delavci v bolniški… Sama vrata so ok, vendar so verjetno vsa vrata ok saj ni to jederska znanost… No zato sm jih svetoval sodelavki in sami problemi. Za popravilo je cakala leto dni, klicala se kregala… No pol so le pršli ampak pravi da se zdaj ni ok in jih sploh ni vec klicala. Mi je mal nerodno za priporocilo..

ker imam podobne tezave z dobavnim rokom, seveda zamujajo, ze dober mesec, me zanima, tisti ki ste imeli taksne probleme, ali ste kaj dosegli. mislim na kaksen dodaten popust, bilo kaj z njihove strani, razno opravicila, ki roko na srce, meni osebno bolj malo pomaga. lp in upam da so res vredne tega dodatnega cakanja

Mene najbolj nervira to, da se očitno lažejo glede roka dobave in vgradnje (očitno zato, da v tem segmentu ponudbe ne bi zaostajali za konkurenco ali pa da bi jo vsaj navidezno prehiteli). Če jim rata v tem času vgraditi, kul, če ne pa pač ne. Potem pa je seveda tu še odnos do stranke. Prav nategnili so me, ko so me sredi decembra poklicali in rekli, če me lahko takoj po novem letu pokličejo, da se zmenimo za vgradnjo. Jaz pa čist prijazno: “ja, lahko”, sam pri sebi misleč, da so delavci pač na dopustu glede na to, da so se takrat bližali prazniki. No, tale njihov “takoj” se je “malce” zavlekel, “samo” za dva tedna. Niti se nihče ne opraviči ali vsaj pojasni, kaj se dogaja.

Pohvala je res nekaj lepega, pa še zastonj je, vendar je žal za firmo VAL tudi jaz nimam.

Minilo je že skoraj 3 mesece, vrat seveda še nimam, šel sem že skozi vse faze, od monterjev na bolniški do neodzivanja na klice ali maile. Slednje me še najbolj razjezi, saj ne razumem, kako so pa takrat našli čas zame, ko so me privabljali kot kupca. Sem se odločal za zamenjavo vrat kar nekaj časa, in vsakič, ko sem samo pomislil na vrata Val, sem že v nabiralnik prejel novi katalog, pa kup mailov v stilu >>smo izvedeli, da se zanimate za nakup…

Ne priporočam jih. So me po domače povedani nat…kap

Prejšnji teden so nam vgradili VAL vrata in sem se odločila, da komentiram naše zadovoljstvo tako z vrati kot tudi s prijaznostjo osebja od prodajalk do monterjev. Še zlasti fanta monterja sta bila pridna in natančna, pa še eno omarico sta mi mimogrede prijazno popravila, res težko dobiš take mojstre dandanes!

Še moje izkušnje – vrata plačali (100 % avans), zamuda pri vgradnji, vmes neodzivni, vrata zaenkrat ok. Pri drugih vratih, ki jih imamo doma pa so se po 8 letih ključi tako poškodovali, da jih ne moremo več uporabljati. Gospa na odzivniku zelo prijazna, ampak serviserji pa popolnoma neodzivni. Če kličete direkt na Langusovo, vas preveže spet v klicni center, kjer gospa samo sporoča naprej…za znoret. Mogoče še mobi od enega serviserja, če boste potrebovali nekoga, da se vam oglasi:
040436813. Ko je poklical, je povedal, da so se ključi poškodovali, ker jih nosimo v šopu z drugimi ključi (halo – kdo jih pa ne???) in jah, gospa, danes je vse tako narejeno, da ni za vedno…pač.

Mi smo že pred 10 leti kupili VAL vrata, zdaj pa še ena za drugo stanovanje, Že takrat smo bili zadovoljni z vrati, nova so pa še mnogo boljša (lepša in boljša izolacija).

Ves postopek od prodaje do montaže je bil obakrat B.P., zato bom VAL priporočal še naprej. Samo rok izvedbe je bil malo daljši kot pred leti, ampak ni panike, so me sami poklicali in sporočili termin in prišli ob dogovorjeni uri in vse lepo zaključili.

Mi smo že pred 10 leti kupili VAL vrata, zdaj pa še ena za drugo stanovanje, Že takrat smo bili zadovoljni z vrati, nova so pa še mnogo boljša (lepša in boljša izolacija).

Ves postopek od prodaje do montaže je bil obakrat B.P., zato bom VAL priporočal še naprej. Samo rok izvedbe je bil malo daljši kot pred leti, ampak ni panike, so me sami poklicali in sporočili termin in prišli ob dogovorjeni uri in vse lepo zaključili.

Popolnoma enaka zgodba pri nas 🙁 čakamo, čakamo, čakamo… oni pa čisto neodzivni…

Mi smo jih naročili lani spomladi, izdelana po naročilu, montirali vse v dogovorjenem roku.

zadovoljna z vrati, nikakor pa ne z opravo njihove napake: niso dostavili nekaj v zvezi z našo posebno željo, ki smo jo seveda plačali. pride en monter, izmeri, tišina 3 tedne, pride drugi z že odrezanim delom (ni isti kot prvič) – odrezano prekratko 🙁
klicanje, fehtarjenje vmes – dobesedno teženje mi je že presedalo. menda so rabili 2 meseca, da sem se jih odkrižala. upam, da bodo vrata vredna svoje cene

Imamo Val vrata, ključe ti brez težav naredi ključavničar (nam ni težil s kakršnimikoli certifikati). Vem da to ni rešitev težav z VAL, ampak vsaj ne rabite uporabljati le treh ključev….

Abdolutno odsvetujem njihova vrata. Naročili smo njihova vrata in naredili so izmero. Ko so prišli montirat vrata so bila 20 cm prekrata in so jih “doštukali”. Ko smo čakali na nova vrata so se v podjetju obnašali zelo ignorantsko. Nova vrata so sicer bila pravih mer, kvalitete pa absolutno ne. Svetujem vam, da si omislite vrata pri katerem drugem bolj zaneslivem ponudniku.

Lep pozdrav 🙂

Le kdo bi vedel, kaj od teh mnenj je upravičena kritika in kaj lažno blatenje simpatizerjev konkurenčnih vrat… Mi smo marca naročili Val vrata in je vse potekalo BP, vrata so vrhunska in nikakor nam ni žal, da smo se odločili za njih. (aja, mogoče je pa tudi to samo pohvala kakega oboževalca Val vrat, no jaz se po svoji izkušnji ne bojim priznat da jih obožujem! 🙂

Vrata – sploh zvočna izolacija ni odvisna samo od vrat! ZATO JE TO NATEG!!

VRATA v eni bajti ali bloku – je pa spet razlika. VAL boste preplačali !!

Zvočna izolacija nikakor ni nateg! Imamo VAL vrata že nekaj let in najboljše od teh vrat je ravno to, da se ne sliši več nobenih zvokov od zunaj. Tudi kolegica, ki živi v bloku na drugem koncu Lj, je prav tako zelo zadovoljna z zvočno izolacijo. Če bi vedela, da vrata lahko tako pomagajo, bi jih kupili že prej.

Mi jih tudi imamo in so super lepa. kvalitetna, dobra vgradnja, prava paša za oči. S hodnika se še vedno sliši, ampak ne od vrat, ampak gre zvok skozi slabo izolirane stene, gre preko cevi, sten, so slabo grajeni bloki, tu pač vrata niso kriva. Meni ni žal, smo zelo zadovoljni. Res pa smo tudi mi čakali več na montažo, kot obljubljajo.

Evo sem si naredil profil samo zato, da tukaj napišem mojo izkušnjo.

Daleč najslabša in najmanj profesionlana firma s katero sem imel kdaj opravka. Dokler nisem plačal, si lahko z njimi stopil v kontakt (so te poklicali nazaj), nato pa katastrofa od odnosa.

Dobava je trajala dvakrat dlje, kot je bilo rečeno. Montaža podpovprečna (sem moral sam limati nazaj letvice od parketa, počistit hodnik). Glavni problem pa je, da sem dobil napačen model kljuke, ki pa je povrhu še poškodovan. Sedaj se že en mesec trudim stopiti z njimi v kontakt, da mi kljuko zamenjajo z naročenim modelom, ampak neuspešno. Obljubijo, da bodo poklicali, ampak seveda ne pokličejo. Malo še počakam, nato pa predavam zadevo na Tržni inšpektorat, Zvezo poštronikov Slovenije sem pa o zadevi že obvestil.

Uglavnem, močno odsvetujem.

New Report

Close