ABRAHAM-igre, skeči
Tudi jaz bi potrebovala za Abrahama. Prosim če mi posljete. LP
Na [email protected]
Pozdravljeni,
tudi jaz bi lepo prosila za skeče in igre za abraham. Praznuje moj oče, pa mu želimo napraviti presenečenje. 🙂 Še enkrat lepo prosim. Moj mail: [email protected]
Lep pozdrav.
Pozdravljeni,
tudi jaz bi lepo prosila za skeče in igre za Abraham ali 40-tko. Še enkrat lepo prosim. Moj mail: [email protected]
Lep pozdrav.
Pozdravljeni,
zelo bi bila vesela, če bi mi kdo poslal kakšne igre za abrahama. Že vnaprej se vam zelo lepo zahvaljujem.
Tudi jaz potrebujem navdih ali besedilo za kakšen skeč, igro … Bom nadvse hvaležna.
[email protected]
prosila bi če mi lahko kdo od vas pošlje na mail igre ali skeče za abrahama nujno rabim [email protected]
Živjo…
Jaz bi tudi prosila da bi kdo pošlje skeče in igre za abrahama, ki pa jih nujno potrebujem 🙂
Hvala! [email protected]
Pozdravljen!!
Tudi jaz potrebujem navdih ali besedilo za kakšen skeč, igro … Bom nadvse hvaležna. res lepo lepo prosim.
Hvala
pozdravljen!
potreboval bi nekaj idej za škeče in igre ob abrahamu moje matere. bom zelo hvaležen… najlepša hvala!
Vse na enem mestu!
Prosim tudi jaz za fore na okroglih obletnicah
[email protected]
Nujno bi rabil skece ce bi mi lahko kdo pomagal [email protected] hcala Vam za pomoč
Prosim a mi lahko pomagate glede skečov za abrahama.Bila bi zelo vesela če mi pošlete kakšnega na [email protected].
Hvala že v naprej
Pozdravljeni se priporočam za kakšno mnenje glede abrahama, kaj pripraviti kakšne table 50, polepit vozilo, napolniti z baloni vozilo, še obstaja kakšna ideja? Kakšna smešna igra bi bila tudi dobrodošla, ne poznam teh iger.. Lep pozdrav
Lahko mi pišete tudi na gmail: [email protected]
Lepa hvala vsem