abortus(splav)- spremeni svoje misli
V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse
popolno in dovršeno, a življenje se vseeno
neprestano spreminja.
Ni začetka in ne konca, temveč le neprestano
kroženje in obnavljanje snovi in doživetij.
Življenje nikoli ne obstane, nikdar ni statično ali
zastarelo, kajti vsak trenutek je nov in svež.
Eno sem s Silo, ki me je ustvarila, in ta Sila mi
daje moč, da sama ustvarjam okoliščine, v
katerih živim.
Veselim se spoznanja, da mi je dana moč uma,
ki jo lahko uporabljam na kakeršenkoli način si želim.
Vsak trenutek je nov začetek,
vsak trenutek zapuščamo staro.
Ta trenutek je zame nov začetek- tukaj in zdaj.
V mojem svetu je vse dobro.
Abortus(splav) povzročajo: strah. Strah pred prihodnostjo. Ne zdaj- pozneje. Napačen čas.
Večkrat na dan ponovite naslednje misli:
V mojem življenju se vse odvija po božanskem načrtu. Rada se imam in cenim se. Vse je dobro.
Povzeto po knjigi: Louise L. Hay- Življenje je tvoje (1994)
Se strinjam s hm.
Bi rekla tako, da se mi ta vsebina ne zdi ravno primerna za ta forum, ker smo v glavnem tudkaj prisotni starši otrok, ki se jim nismo zavestno odrekli. Če pa že, so bili za to tehtni razlogi.
Me prizadene tole, da nekdo objavi tukaj nek post v razmišljanje, pa ni toliko dober, da bi si prebral o čem se na tem forumu pogovarjamo. Žalostno.
Predal, nehaj s temi. Ta post je popolnoma neprimeren, kot je neprimeren tsti na Neplodnosti. Dobro veš kateri. In nasvetov o tem, kako je bilo vse namenjeno, ne mamam, ki ne morejo imeti otrok, ne tistim, ki so jih izgubile, ni treba poslušati.
Malce več empatije in sočutja ne bi škodilo. Morda verjameš, da tebi ni bil namenjen otrok. A potem to drugače napiši.
Jaz pa ta post od “predal” razumem čisto drugače, ker poznam knjigo Louise Hay. Avtorica je mnenja, da se da večino bolezni in problemov v življenju rešiti na tak način, da spremenimo naše razmišljanje in si ponavljamo stavke ter besede, ki so v kjigi napisane, za vsako posamezno situacijo posebej.
Mislim da je bilo to bolj mišljeno kot pomoč vsem na tem forumu, ne pa kot soljenje pameti.