Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost 7 dan po et

7 dan po et

Ciao tulipanka vsako tolko sm še gor, veš kaj ti povem js sm imela rjav izcedek dva dni, moje je blo vgnezditev, ker testi so bli vsi pozitivni.b,hg tudi pozitivno, samo moja sreča je trajala samo štiritedne, tri dni prej ko sm imela pregled pri dr, resu sm zakrvavela in spontani splav, in moje dve pikice so sle na žalost,ful sem psihično dol ker se boriš polpa nic od tega. pri tem ti želimveliko srečein upam da boš čez šest dni zagledala plusek**
Srečno!!!

Anele*

Drage moje,

hvala vam za vse kar ste napisale. Žal, sem upala brez razloga. Ni bil uspešen ICSI. Včeraj popoldne se je noro veliko vlilo. Zgleda, da je res razlog v Prometriumu da se tako čudno začenja menstruacija, dva-tri dni le rjavi iscedki 🙁 Pred tem spoh nisem imela upanja, saj sta bili vstavljeni le dve moruli, potem pa se je z iscedki začelo moje prvo upanje. Ah, brez razloga…

Anele, žal mi je da ti ni uspelo 🙁 Ne morem verjeti!!! Veš kako sem bila vesela, ko sem brala tvoja sporočila na forumu! 🙂 Pa Reš kaj ve zakaj je prišlo do splava?
Mogoče lahko poskusiš najti kakšne druge lepe cilje teh dni, da ne boš toliko trpela. Poskušaj si vzeti čas zase, preboleti izgubo malčkov, potem pa se podati k novim ciljem, nekaj drugega kar te veseli v življenju…. Tako nam bo najbrž veliko lažje in tudi čas do drugega poskusa zanositve bo hitreje minil. Kaj misliš?

Sneguljcica123, kako gre pa tebi? Kdaj imaš naslednji postopek?

Hvala vam punce! Pa srečno za naprej!!!

Tako kot je meni ena punca napisala sem gor jaz sedaj napišem vam, ker to drži,

Najprej je ogromna žalost razočaranje solze, potem pač zadevo sprejmeš-zgodilo se je pač z namenom- kmalu pa se začneš veseliti novega postopka,

jaz že vsak dan brskam tu gori, in odštevam dni do 11.1., ko sem naročena za nov postopek…

Žal mi je da ni uspelo, držim pa pesti za naprej…

Kako da si že dobila konkreten datum sneguljčica?

Takrat sva z Rešom zračunala da je en teden pred pričakovano M…tako da sem se takrat prijavila.
Rekel je da me bo pregledal in da če bo vse ok lahko januarja začnemo.

Oila Tulipanka*

Najprej bi se ti rada zahvalila za tvoje besede….:))

Dr. Reš mi je rekel da je prišlo do splava ker je bilo prešvoh…:/ (na žalost)

Zaeenkrat bom imeli malo pavze ker sva oba z fantom razočarana in ne vem kako bo bilo v naprej….

Škoda tebi da ti ni vspelo… Boš stopila v ta korak ponovno…? če boš vedi ta držim pesti zate….

Veliko sreče vsem puncam ki se borijo s tem…

Lep pozdrav*

Anele

Hej Anele,

ja, seveda bova še probala 🙂 Najbrž konec februarja, ko bodo trije ciklusi mimo. Že zdaj sem kar dobro. Sem kar presenečena kako dobro sem sprejela vse skupaj. Najbrž zaradi štirih neuspelih IUI-jev. Takrat me je zelo bolelo, potem se pa človek zgleda navadi, pa ne boli več… Tako je to…. vaja dela mojstra 😉 No, upam da ne bom več dolgo “vadila” in da uspe v naslednjem ICSI.

Vidva se držta. Pa držim pesti, da čimprej prebolita, nabereta nove moči in spet poskusita :o)

Lepo bodi in uživaj v praznikih, ki sledijo!!!

Tulipanka

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje 21.2.2018 sem imela prenos zamrznjencka danes 7.3.2018 sem imela krvni test ki pa je bil zal negativen ampak M pa se vedno nisem dobila mi zamuja ze 3 dni. Kaj ve menite o tem ?

Negativen krvni test je žal zanesljiv pokazatelj po tem času 🙁 M lahko zamuja zaradi progesterona, stresa … Edina možnost bi bila napaka v laboratoriju, kar pa mislim, da ni posebno verjetno. Žal mi je 🙁

New Report

Close