Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost 7 dan po et

7 dan po et

Anele, jaz sem imela ET 15. 10. v Ljubljani. Tudi meni se je danes pojavil rjav izcedek in me skrbi, da napoveduje M.
Kljub vsemu pa morava biti optimistični in upati na +.

Pozdravljene punce!

Evo danes sem naredila test nosečnosti en dan prej iz firbca….in mi je pokazalo dve črtici eno bolj temna druga bolj svetla vglavnem obe sta vidni….:)

Se je že kakšni tako zgodilo?

Lep pozdrav*

če je še ena črtica, potem nosečnost verjetno je !!!
počakaj še kak dan ali dva in test ponovi….
želimo ti plusek !!! srečno…

lp
Nejka7

Črtica je črtica Anele, pa čeprav slaba, pomeni nosečnost.Čestitam.Tudi jaz imam črtico, tudi rahlo, a pomeni da hormon je, če ga nebi bilo nebi bilo črtice in danes sem začela krvavet, ampak čakamo in upamo, kar bo pa bo. Če mora jit narobe, bolje takoj kot spet prezgodnji porod, to bi pa zelo težko prenesla.

lp
škratel

Škratek močno, močno stiskam pesti, da bo vse ok in da se kravavitev neha! Drži se! Je res že čas, da se ti namsehne sreča!

LP,
Nola

Tadruga črtica je vedno malo slabše vidna kot kontrolna. Vsaj pri meni je bilo tako. Dlje časa si noseč, bolj se obarva.

Škratek čestitke in čestitke. Če komu držim pesti, jih tebi. Za vztrajnost in pogum. Bine me še zmeraj gleda iz police. Je tak koderlajsasti fant. Se zmeraj nate smonim.

Neja

Neja in Nola, žal se mi je, včeraj zvečer me je tako bolelo, da sem že hotela na urgenco, potem pa izliv krvi in bolečin 3/4 manj.tako da mislim, da je končana zgodba.
Ostalim, pa držim pesti za ++++!

lp
škratek

Joj, škratek, ne vem kaj naj rečem, ker vem, da ni besed, ki bi te potolažile. Drži se!
So sicer primeri, ko kljub krvavitvam, tudi močnim, nosečnost ostane. Morda le ne bi škodil pregled ali vsaj test krvi za ßHCG.
Ti pošiljam objem in ti želim vse dobro!

LP,
Nola

Tudi jaz Škratek ti želim, da ne obupaš. Pa saj vem, da ne boš. Ti si največja borka kar jih je.

Neja

Jaz sem danes 1 teden po ETZ (1), pa vse normalno.

do sedaj sem imela 3. postopke in 2 ETZ, v vseh je M prišla nekje 14 dan po ET (ETZ), le v prvem ivf-u sem krvavela tudi na dan testa, končalo pa se je z missed ab.

Torej na kaj kaže ta moj ETZ?

Danes zjutraj se je zgodba ponovila, močne bolečine, velik izliv krvi, kot za skodelico in košček tkiva. Sem šla k zdravnici, pokazala test, povedala kako in kaj in: nosečnost je definitivno bila, test je pozitiven in glede na opis krvavitve smatra, da je maček takoj odmrl in se bo po vsej verjetnosti samo ščistilo, moram pa v primeru hudih krvavitev ali bolečin takoj nazaj. Naročila mi je naj test čez vikend ponovim in če bo le sled črtice obvezno v ponedeljek na odvzem krvi.
Takole, jaz sem zaključila, upam le, da se ne zakomplicira

lp
škratek

Pozdravljene !
A mi lahko po vaših izkušnjah poveste,ko ste imele zamrzjenčke, kateri dan po ovulaciji ste imele tarnsfer ?

Skratek

Drži se. Veliko nas je v mislih s teboj…

Milojka

Smrketa, jaz sem imela ETZ, 16, potem pa največkrat 22 dan ciklusa imam pa m na 30-33 dni

lp
škratek

Punce, hvala za vzpodbudo, zvečer in ponoči niti kaplje, zjutraj pa spet velik izliv sveže krvi, jutri in v nedeljo moram ponovit test, no, samo en, jaz sem kupila bc mini in bom oba porabla…če že mora bit tako, upam, da se samo ščisti in ne bom spet rabila na tisto grozno mizo na dnevni kliniki

lp
škratek

Škratek tudi mene je groza mize. Tolikokrat sem že tam ležala, da ko me pripeljejo, komaj čakam, da me uspavajo, ker bi najraje kar kričati začela.

Neja

Se popolnoma strinjam z vama nejka in škratek2…
Sama sem bila enkrat na tisti grozni mizi in to mi je bil najbolj grozen/težek dogodek v življenju,
in upam, da mi ga ne bo treba še kdaj ponovit….
če mi že ne bo uspelo, je res bolje da se samo ščisti….

srečno obema, seveda pa tudi vsem ostalim….

nejka7

Škratek,

jaz tudi upam, da če se že mora uliti kri in sčistit, se naj zdaj. Bog ne daj, da se ”paca” v maternici. Tiste mize o katerih govorite, sem že dala 2x čez abrazijo.
Če se uredi zdajle, boš imela več možnosti iti prej v ponovni postopek, kot pa, če greš čez čiščenje. Takrat priporočajo vsaj 6 mesecev, da ne poskušaš zanosit.
Mene zdajle ful trga po maternici in boli kot hudič, sem že dobila M po neuspelem poskusu.

Želim ti čim manj bolečin in močno voljo, da prebrodiš situacijo in, da si zaceliš svojo dušo …
K

Škratek!
Kako si? Vidim, da tvoji postopki ne morejo mimo problemov! Želim ti jih čim manj dalje in še na uspeh!
lp
teja

New Report

Close