7 dan po et
Črtica je črtica Anele, pa čeprav slaba, pomeni nosečnost.Čestitam.Tudi jaz imam črtico, tudi rahlo, a pomeni da hormon je, če ga nebi bilo nebi bilo črtice in danes sem začela krvavet, ampak čakamo in upamo, kar bo pa bo. Če mora jit narobe, bolje takoj kot spet prezgodnji porod, to bi pa zelo težko prenesla.
lp
škratel
Danes zjutraj se je zgodba ponovila, močne bolečine, velik izliv krvi, kot za skodelico in košček tkiva. Sem šla k zdravnici, pokazala test, povedala kako in kaj in: nosečnost je definitivno bila, test je pozitiven in glede na opis krvavitve smatra, da je maček takoj odmrl in se bo po vsej verjetnosti samo ščistilo, moram pa v primeru hudih krvavitev ali bolečin takoj nazaj. Naročila mi je naj test čez vikend ponovim in če bo le sled črtice obvezno v ponedeljek na odvzem krvi.
Takole, jaz sem zaključila, upam le, da se ne zakomplicira
lp
škratek
Punce, hvala za vzpodbudo, zvečer in ponoči niti kaplje, zjutraj pa spet velik izliv sveže krvi, jutri in v nedeljo moram ponovit test, no, samo en, jaz sem kupila bc mini in bom oba porabla…če že mora bit tako, upam, da se samo ščisti in ne bom spet rabila na tisto grozno mizo na dnevni kliniki
lp
škratek
Se popolnoma strinjam z vama nejka in škratek2…
Sama sem bila enkrat na tisti grozni mizi in to mi je bil najbolj grozen/težek dogodek v življenju,
in upam, da mi ga ne bo treba še kdaj ponovit….
če mi že ne bo uspelo, je res bolje da se samo ščisti….
srečno obema, seveda pa tudi vsem ostalim….
nejka7
Škratek,
jaz tudi upam, da če se že mora uliti kri in sčistit, se naj zdaj. Bog ne daj, da se ”paca” v maternici. Tiste mize o katerih govorite, sem že dala 2x čez abrazijo.
Če se uredi zdajle, boš imela več možnosti iti prej v ponovni postopek, kot pa, če greš čez čiščenje. Takrat priporočajo vsaj 6 mesecev, da ne poskušaš zanosit.
Mene zdajle ful trga po maternici in boli kot hudič, sem že dobila M po neuspelem poskusu.
Želim ti čim manj bolečin in močno voljo, da prebrodiš situacijo in, da si zaceliš svojo dušo …
K