Motnje erekcije: Za trdnost partnerstva

anonimni uporabnik, 11. februar 2011
Ostalo

Uspešna partnerska zveza je kombinacija prijateljstva, ljubezni in intimnosti. Ena od oblik izražanja intimnosti je spolnost, ki sodi med osnovne človekove potrebe. Partnerske zveze z…

Uspešna partnerska zveza je kombinacija prijateljstva, ljubezni in intimnosti. Ena od oblik izražanja intimnosti je spolnost, ki sodi med osnovne človekove potrebe. Partnerske zveze z urejenim spolnim življenjem so čustveno stabilnejše in imajo več možnosti za dolgoročno uspešnost. Če pride do motenj ali bolezni, ki poslabšajo spolno življenje, je to velik stres za oba partnerja, ne glede na to, kdo ima težave – bodisi z libidom nasploh bodisi s telesnimi težavami, ki ovirajo redno in kakovostno spolnost.

Motnje spolnosti na splošno bolj vznemirjajo moške kot ženske. Je že tako, da je penis, priznajte ali ne, sestavni del (samo)podobe moškega in ključno vpliva na njegovo seksualno samozavest. Še vedno je namreč globoko zasidrano prepričanje, da je moški spolno neuspešen, če partnerki ne nudi spolnega zadovoljstva, zato ima lahko strah, da bo v ključnih trenutkih “odpovedal”, za njegove predstave o lastni moškosti negativne posledice.

Vir: Viva.si

Obiščite spletni forum ED – želiva si spolnosti in izvedeli boste več na >>

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,866
12.05.2024 ob 07:31
112,987
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close