Bolj je sveže, bolj je zdravo

anonimni uporabnik, 03. november 2018
Ostalo

Marché restavracija se zbudi že zelo zgodaj, še preden ob 6.00 uri odpre svoja glavna vrata. Že ob vstopu vas privabi vonj po sveže praženi kavi in prijazen pozdrav zaposlenih.

Oči se gostu zasvetijo, sline pocedijo ob toplo pečenih rogljičkih z nadevi, pravkar sveže pečenem kruhu in pogled se ustavi ob mavrici svežih naravnih sokov.

Vse je tako kot na tržnici – sveže sestavine sadja in zelenjave čakajo v pletenih košarah in lesenih naravnih zabojčkih, ki vabijo k ogledu vseh jutranjih svežih dobrot. Dan se začne lepše, če si vzameš čas za zdrav zajtrk ali le kozarec svežih vitaminov.

»Pri nas so naravni sokovi vedno sveže in ročno iztisnjeni iz raznolikega sadja in sezonske zelenjave.  So brez umetnih dodatkov in se niti ne mešajo z vodo,« 


pove ena izmed zaposlenih.

Pomaranča je kraljica sadja in glavna sestavina za pripravo naravnih mešanih sokov. Je prava vitaminska bomba, ki krepi in poživlja telo in v kombinaciji z rdečo papriko, kakijem, banano ali stebelno zeleno, je čista umetnina. V turobnem jesenskem in zimskem času, ko smo že tako dovolj občutljivi na vsako spremembo, naravni sokovi telo preplavijo z energijo in poženejo  motor kot gorivo avtomobil.

Priprava sokov je pomembna jutranja rutina zaposlenih v Marché. Oprane pomaranče, čiste roke, nož in ožemalnik so dovolj za popoln kozarec pomarančnega soka.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
10.07.2024 ob 09:38
113,027
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close