Dan D: Tako je potekala Anjina operacija preoblikovanja telesa

Foto: Anže Petkovšek

Sredi prejšnjega meseca je za Anjo Domjan, zmagovalko nagradne igre preoblikovanja telesa, ki je potekala v sodelovanju s Kliniko Višnjar, končno nastopil dan D. Šest ur trajajoča operacija, ki si jo je tako zelo želela in ki pomeni prvi, zelo pomemben korak na poti nadaljnjih sprememb.

Sreča in pričakovanje, pomešana z malce pozitivne treme in nervoze. Nekako tako je 35-letna Anja Domjan opisala svoje občutke tik pred odhodom v operacijsko dvorano. Pred njo je bila kombinacija treh posegov, ki jih je izvedel lepotni kirurg dr. Igor Višnjar na Kliniki Višnjar: po Vaser liposukciji in zatezanju kože s tehnologijo Renuvion je prišel na vrsto še najbolj dolgotrajen in zahteven del: abdominoplastika.

Mamica dveh otrok, ki je dodatne kilograme dobila med nosečnostjo, je že večkrat poudarila, da se najbolj veseli tega, da bo z novo postavo znova dobila nazaj izgubljeno samozavest ter da jo bosta lahko v tej novi, samozavestni luči končno videla tudi otroka. Pa tudi dejstvo, da bo letos poleti lahko po skoraj desetletju spet oblekla dvodelne kopalke, jo navdaja z navdušenjem. Z dodatnimi kilogrami in ohlapno, povešeno kožo trebuha je namreč prišlo kar nekaj sprememb. Nekdanja plesalka, ki pred zanositvijo nikoli ni imela težav z debelostjo, je popolnoma spremenila način oblačenja. Predvsem pa se v svoji koži ni več počutila dobro.

Čeprav je večkrat poskusila shujšati, ji ni zares uspelo, zato se je tudi prijavila na nagradno igro preoblikovanja telesa. Zmage se je neizmerno razveselila in nestrpno je čakala dan operacije.

V operacijski dvorani je bila tudi naša kamera. Kako je videti tako obsežna operacija preoblikovanja telesa in kakšen je Anjin trebušček dva tedna po posegu, preverite v video prispevku na vrhu članka. 

Imate tudi vi težave z ohlapno, povešeno kožo? Se kljub urejeni prehrani in redni telovadbi na določenih delih telesa nikakor ne morete znebiti trdovratnih maščob? Prijavite se na posvet na Kliniko Višnjar in pomagali vam bodo najti ustrezno rešitev za vaše težave.

Več novic

New Report

Close