Jutranja telovadba kar v spletni telovadnici

anonimni uporabnik, 16. oktober 2018
GibanjeOstalo

Ne veste, katere vaje bi naredili? Potrebujete dodatno motivacijo in spodbudo? Vstopite v brezplačno spletno telovadnico Varuh zdravja, kjer boste lahko kar od doma telovadili z izkušenimi trenerji. Izbirate lahko med aerobiko, funkcionalnimi vadbami, jogo, pilatesom in drugimi vrstami treningov, ki so prilagojeni tudi starejšim, gibalno oviranim in nosečnicam. Naj vadba z Varuhom zdravja postane vaš jutranji ritual.

V tej največji slovenski spletni telovadnici lahko vsak telovadi v svojem ritmu in na katerikoli lokaciji. Z različnimi oblikami vadb krepite mišice, nabirate kondicijo, vzpostavljate ravnotežje duha in telesa, vzdržujete telesno težo ter dnevno pridobivate moč in energijo.

Ne pomanjkanje časa, ne slabo vreme in ne odpiralni čas vašega najbližjega fitnes centra več niso dovolj dobri izgovori, da bi opustili vadbo.

Klub brez članarine, vpisnine in posebne opreme

Spletna telovadnica Varuh zdravja je najbolj priročen športni klub, saj je povsod z vami: v službi, na potovanju, na sprehodu in doma. Do vadb lahko dostopate s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. Za vadbo ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in volje, zato lahko nekaj dobrega zase zares napravite skoraj kadarkoli in kjerkoli.

Različne vadbe in težavnosti

V spletni telovadnici je na voljo zelo raznolik nabor video posnetkov vadb, ki so prilagojene različnim stopnjam fizične pripravljenosti, znanju in telesnim sposobnostim posameznika. Primerne so tudi za starejše, nosečnice, gibalno ovirane in tiste, ki nikoli niso obiskovali vodenih vadb. Prednost spletnih treningov je tudi ta, da lahko kadarkoli ustavite posnetek in si ga ponovno ogledate. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom.

Vadbe vodijo  priznani in izkušeni vaditelji, včasih tudi posebni gosti. Na novo smučarsko sezono se boste lahko pripravljali skupaj s Špelo Pretnar, nekdanjo smučarsko šampionko, pomladi pa se ekipi pridruži perspektiven triatlonec, ki s svojim znanjem in nasveti pomaga pri pripravi na tekaško sezono.

Vsak na drugem kraju, vsak v svojem ritmu, vsi skupaj v eni telovadnici. Številni Slovenci že krepijo svoje zdravje in dobro počutje. Obiščite spletno telovadnico Varuh zdravja tudi vi in izberite svojo najljubšo vadbo, ki naj postane vaš jutranji ritual.

Več novic

New Report

Close