Javna tribuna: Reševanje partnerskih odnosov

anonimni uporabnik, 08. september 2017
Ostalo

V javni tribuni lahko tudi postavite konkretno vprašanje o tem kako lahko preprečite zlom vajine veze ali kako ga lahko zacelita.

Partnerski in družinski svetovalci bi ostali brez dela, če partnerji v medsebojnih odnosih ne bi imeli številnih problemov, ki imajo različne vzroke in posledice.

»Odrasli včasih v jezi ne moremo povedati, kaj nas boli, zato je komunikacija v partnerskem odnosu zelo pomembna. S pogovorom partnerstvo negujemo in lažje najdemo kompromise,«

se sliši enostaven nasvet Melite Kuhar, univerzitetne diplomirane socialne pedagoginje, diplomirane socialne delavke in vodja Svetovalnice, v okviru katere svetuje na področju partnerskih in zakonskih odnosov, družinske dinamike, kako naprej po ločitvi ter o zdravi in sočutni vzgoji otrok in najstnikov.​

Vabimo vas, da se nam pridružite, 12. 09. 2017 ob 11.00 uri, ko bo na forumu Starševski čvek na vprašanja povezana s partnerstvom in družino odgovarjala Melita Kuhar, moderatorka foruma Ločitev, nezvestoba in varanje.

Tema pogovora javne tribune:

  • Čarobnih 30 minut za partnerstvo – kaj je to?
  • Kdo v paru ima večjo moč in kako to preveriti?
  • Teme, na katerih se lomijo partnerstva?
  • Kaj bi se morali dogovoriti pred poroko?
  • Kako se dogovoriti glede financ – skupne finance da/ne?
  • Moč zaupanja v partnerstvu?
  • Kaj prinesejo v partnerstvo otroci? …

V javni tribuni lahko tudi postavite konkretno vprašanje o tem, kako lahko preprečite zlom vajine veze ali kako jo lahko zacelita. Vabljeni, da delite vaše osebne izkušnje. Pogovor bo odprt dan pred javno tribuno.

Pridružite se nam!

Zanimive vsebine in nasvete Prve osebne zavarovalnice, ki pomaga pri življenjskih odločitvah, si preberite na njihovem Facebook profilu, kjer na poljuben in zabaven način svetujejo o življenjskih temah, ki se dotikajo vseh nas.
Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,477
16.07.2024 ob 19:14
113,027
16.07.2024 ob 17:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close