R. Rajović, T. Bregant in V. Ščuka združili moči za starše in pedagoge

anonimni uporabnik, 25. maj 2016
Ostalo

Po razprodanih predavanjih v Zagrebu, Novem Sadu, na Bledu bo zaradi izjemnega zanimanja 11. junija ponovno predavanje…

Dr. Ranko Rajović, dr. Tina Bregant in dr. Viljem Ščuka so pripravili seminar za učitelje, pedagoge, vzgojitelje, socialne delavce, starše… »UČENJE JE IGRA«, na katerega vas vabi tudi Med.Over.Net, ki podarja 3 vstopnice.

Po razprodanih predavanjih v Zagrebu, Novem Sadu, na Bledu … bo zaradi izjemnega zanimanja 11. junija 2016, v Ljubljani ponovno predaval dr. Ranko Rajović, avtor vzgojnih uspešnic in programa NTC, sistema učenja – UČENJE JE IGRA, ki se izvaja v šestnajstih evropskih državah.

Poleg Ranka Rajovića bosta o aktualnih tematikah predavala tudi dr. Tina Bregant in dr. Viljem Ščuka.

Dr. Ranko Rajović je specialist interne medicine, magister nevrofiziologije in od leta 2003 član odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa, je avtor programa NTC, sistema učenja, ki v pedagogiko uvaja dognanja nevrofiziologije in se izvaja v šestnajstih evropskih državah.

Program NTC se v Sloveniji izvaja na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kot gostujoč predavatelj pa sodeluje tudi na Univerzi na Primorskem. Predavanje dr. Rajovića bo potekalo v srbskem jeziku.

Pogovor z dr. Rajovićem (video):

Kotizacija znaša 35 €, za vsakega drugega udeleženca iz iste ustanove/družine je kotizacija nižja (30 €). Parkiranje: BREZPLAČNO na parkirišču ob Festivalni dvorani – s potrjenim parkirnim listkom.

Več o seminarju in prijava >>

Kako do brezplačne udeležbe?

Pošljite nam svojo zgodbo o tem, kakšen pogled imate na vzgojo vi, kako strogi in dosledni ste pri njej in kaj bi si želeli, da bi vedeli prej, preden je vaš otrok zašel v določeno obdobje odraščanja. Uredništvo Med.Over.Net bo izbralo 3 nagrajence in jim podarilo brezplačno udeležbo na seminarju. Vašo zgodbo z naslovom pošljite na [email protected], kjer jo bomo obravnavali zaupno in diskretno.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,480
30.03.2024 ob 10:27
297,478
18.07.2024 ob 09:00
113,029
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close