Najdi forum

Razneslo me bo od jeze

Že pred enim tednom smo se s taščo dogovorili (po njeni želji),da gre starejša hčerka (2 leti) v četrtek k njej spat. Vse lepo in prav. POtem je klicala moža (mojega),če lahko pride s hčerko po njo k sorodnikom.In pol mene mož kliče,da bo hčerko pustil kar tam pri sorodnikih s taščo spati. JAz sem znorela. ŠE nikoli ni tam ostala čez noč,sva se lepo zmenila,da ju pelje k tašči domov in da bo še danes pri njej. Hčerka ni imela zraven dude (brez nje ne zaspi),zato ji je dal eno od mlajše hčerke (ki pa je noče imeti),je brez plenice,brez pižame.. Vse to pač ima pri babici. In on jo je pustil tam,čeprav sem jaz zelo nasprotovala.

Od same jeze sem že včeraj zvečer hotela it po njo.Zdaj je šel mož.

Zdaj pa nevem al res tako kompliciram in bi morala biti tiho, ali imam tudi jaz kaj besede pri tem. Drugo bi bilo,da bi bila oba za to,da ostane tam,tako pa se jaz nisem strinjala.

Obup, kaj ženske počnete in zaradi kakšnih stvari najedate svojim moškim. Je bila eno noč brez svoje dude, ne bo se svet podrl. Brez česa vse otroci zrastejo in jim nič ne manjka. Verjetno so še veliko boljši kot otroci tako histeričnih mam. In zdaj je moral revež hiteti tja po punčko, ker ni mogel več poslušati tvojega najdanja, a ne?

A možu pa ne zaupaš, da je dobro ocenil situacijo, da punčki ne bo nič hudega? In očitno ji ni bilo, če je šel šele danes po njo in vaju včeraj ni nihče histerično klical, da prideta po punčko.
Ne vem no, res je, da si bila tu proti, samo očitno tudi možu ne zaupaš, da sam preceni situacijo ali lahko punčko tam pusti ali ne.

LP

Mogoče boš 1x hvaležna ker ne rabi več dude od danes naprej.

Drugače pa malo razumem kako se počutiš v tej situaciji.

Mama je edina, ki ve, kaj je dobro za otroka. Kako tega razmišljanja ne razumeš? Oče ne ve nič. Babica ne ve nič. Dedek ne ve nič. Samo mama ve.

To, da je ta ista babica, gor spravila njenega moža, ki je preživel otroštvo in izpadel tako dober, da se je ona poročila z njim, je zanemarljivo.

ja, res je obup vse skupaj, bogi otroci, mož, tašča in ti. Draga moja ne kompliciraj življenja in pusti kdaj spontanosti prednost, mar misliš, da ne bodo znali zrihtat enga frocka no..bodi vesela da si frej in raje bi uzivala z mozem ta mir, ne pa se pizdila, mislim zenske no!

Mama je edina, ki ve, kaj je dobro za otroka. Kako tega razmišljanja ne razumeš? Oče ne ve nič. Babica ne ve nič. Dedek ne ve nič. Samo mama ve.

To, da je ta ista babica, gor spravila njenega moža, ki je preživel otroštvo in izpadel tako dober, da se je ona poročila z njim, je zanemarljivo.[/quote]

:))))) Sploh zadnji stavek.

Ma,ne gre se toliko zaradi dude. Je pa imela problem zaspati. Gre se za spoštovanje,za najin dogovor. Če se nekaj zmenimo,pol bi moralo tako biti,ne pa da se mož kar namesto mene odloči.

In tudi,če bi ponoči jokala,ne bi nihče klical in bi zjutraj vsi rekli,da je bilo vse vredu.

Zdaj še popravici povej, kolikokrat se ti odločaš namesto moža? In on ne doživlja živčnih zlomov? Takšni kontrol friki se non stop odločajo namesto drugih in se tega še zavedajo ne.

mene bi razkurlo to,ce me moz ne bi uposteval. Lahk bi slo za kar kol drugega.

kaj se sekiraš? edini, ki je z malo imel probleme (če sploh!) je bila tašča in žlahta, ki so malo morali poslušati ponoči, ko se je (če se je!) drla.

edino, da je bila brez plenice – to pa ni glih….

Jaz te pa razumem. Tudi jaz bi se pri dvoletnem otroku počutila tako. Vendar pa bo še veliko podobnih situacij, ki verjetno dobro vplivajo tudi na malčico, da se bo bolj utrdila. Predstavljaj si, kakšno doživetje je to bilo zanjo. Verjetno na dudo še pomislila ni. Doma, ko je rutina, jo potrebuje, tam je pa verjetno ni. vzami to kot priložnost, da ukinete dudo. Je pa tvoja reakcija, kljub vsem različnim mnenjem, vsaj po moje, čisto razumljiva. Tudi jaz imam včasih občutek, da imam kot mama koklja določene pravice (svoje piške moram imeti pod obema perutma) in kokodakam, če jih ostali v kokošnjaku, sploh pa petelin, ne upoštevajo. Samo ne kokodakaj preveč na svojega petelina in na staro kokljo, ker nekaj v odgovorih drugih MON-ovk pa vsekakor drži:). Lep vikend.

Saj Solatka tebe ne moti to, da je otrok bil pri sorodnikih, bolj te žuli to, da je prekršil kar sta se zmenila, a ne?
Za dudo se jaz ne bi sekirala, plenice so pa verjetno kupili, če jih ni imela s sabo. Preveč kompliciraš, čeprav delno te razumem. Bi sama tudi verjetno v taki situaciji.

Se mi zdi, da je določila tašča, kje bo spal otrok. Če se je samoiniciativno ponudila za varstvo in je bilo dogovorjeno, da spi otrok pri mami, naj tako tudi bo!
Otrok ni maček, ki se ga prenaša malo k tašči, malo k enim in drugim sorodnikom in tudi mene bi ta situacija razjezila! Predvsem pa ne pozabimo, da je malček komaj 2 leti star! Ene še pri petih letih preko vrtca otroka nikamor ne upate poslati, češ da je premajhen?!

Pa kaj se sekiraš! Ti si imela mirno noč, oni pa najbrž ne. Tašča bo naslednjič najbrž dobro razmislila in se bolj pripravila. To je njena težava, ne tvoja. Hej, mogoče pa se bo mala odvadila dude! 🙂

JAz te pa razumem, meni tudi ne bi bilo prav. In bi mi bilo težko, če bi razmišljala o tem kako otrok joče ponoči.

Pa saj se ni mož NAMESTO tebe odločil. Odločil se je kot oče otroka, saj je ravno tako starš, kot ti.

Pa saj se ni mož NAMESTO tebe odločil. Odločil se je kot oče otroka, saj je ravno tako starš, kot ti.[/quote]

Ne dam ti prav! Postavil se je na stran mamice in ne svoje žene in mamice njegovega otroka, ki najbolj ve, kaj je zanj dobro! V tem je point!!!

In zdaj napadate solatko? Pismo rosno, dvoličnice pa takšne!
Niti slučajno ni prav, da je solatkin mož, očka njune punčke, naredil po svoje in po mamičino. Ni prav in pika! Svoje žene, mamice njune punčke, ni upošteval, ampak je naredil tako, kot se je zljubilo babici, njegovi mamici!
V tem je point!
In vse ve popolnice, no, ultra popolne mame, žene, snahe, pri vas je življenje dolgočasno – ste namreč idealne.
solatka1, na tvoji strani sem, absolutno!

Ma po mojem je point v temu, da se možu pač ni zdelo, da mora vprašati ženo za dovoljenje pri sprejemanju odločitve, ki se mu je pač zdela ne tako zelo komplicirana. Tukaj se ne gre za to, da se je kdo postavil na stran nekoga. Ne vem, jaz ne razmišljam tako….zdaj pa kar vojna, dve ali tri strani celo, pa vsi jezni en na drugega. Malo manj kompliciranja in malo manj sekiranja, pa bo življenje takoj lepše.

New Report

Close