Najdi forum

V splošnem precej pazim na to, kaj pojem, mastne hrane ne maram, pa tudi čokolade ne preveč :), od mesa samo perutnino & ribe… Imam pa eno veliko šibko točko, Ahilovo peto, you name it. To so tisti mali, polnjeni francoski rogljički 7 days mini croissants… Taki slastni, polnjeni s kakavovo ali vanilijevo kremo – mmm 🙂 Norooo … Tam mi pa vse odpove! Najhujše pri vsem tem pa je, da so nam jih zdaj po novem še na faksu dali v avtomat s prigrizki in so praktično vedno na dosegu roke – aaarghhh 🙂

Kaj pa je vaša šibka točka?

puding z smetano in jaffa keks, ma pri meni je že skoraj vse

moja šibka točka je, da popijem preveč energijskih pijač, kot red bul ipd.

Moja pa je čokolada in še enkrat čokolada…

milka:)
pehtranova potica moje mame,dobro da jo ne naredi velikokrat:)

parkrat se jih nažri 😀 … pa boš zgubila vsako željo po njih… :))) res. to smo mi z veliko hrane počeli… naprimer z tistimi roladkami mejhnimi kokosovimi… vsak vikend smo jih jedli… zdej jih že en let vidt ne mormo… in podobno. vsega se naveličaš…

čemu se jst ne morem upet… no to se spreminja pr meni… nekaj je vedno tu… pa se pol zamenja s čim drugim… itd.

Nutella 🙂

SLADOLED…in tisti recept ko se ti upre, pri meni ne zdrži. Pojedla sem ga že res ogromno (tudi naenkrat) , pa še vedno z veseljem pomislim nanj :((((

Sirov strudel, milka, sladoled jaffa keksi…moje najljubse stvari k jih nisem jedu ze skoraj leto; neverjetno kaj dela volja…someone shoot me!!!! ;))

Jaffa piškoti od Crvenke (in samo od Crvenke!). Kadar koli, kjer koli, s komer koli…

Prenažrtje ne pomaga (ali pa imam preplitko denarnico…)

Moja šibka točka pa so Mozart kugle. Ko grem tankat…si na Petrolu ali OMV vedno kupim kakšno, saj so v stekleni posodi pri blagajni:)

Moja razvada domač jabolčni štrudelj. Na srečo hodim vsake 3 tedne – mesec domov tak da se mi na srečo ne pozna preveč.

Lp Oliver

Zanimivo!
Jaz grem lahko desetkrat gor in dol mimo slaščičarne in se kar dobro držim, nič ne trpim, šibka točka pa so vedno bile lepe mastne klobasice, kruhki z majonezami in take podobne zabeljene dobrote.

Oliver!
Jabolčni “štrudelj”, pa jaz neznansko rada pečem. In ne samo jabolčnega. Vse mogoče vrste zavitkov. Ampak ne smem tolikokrat, ker otroci jedo kot piščeta, midva pa tudi morava paziti na kilogramčke. A prideš pomagat? :))

Naslednjič ko bom šel domov bom s sabo nesel oni sladkor diamant da probam kk bo s tistim okus. Problem je ker je doma tak dober da ga gre ponavadi kr celi pladenj z menoj. Mogoče kkšen košček pustim drugim ker js mam rad samo toplega in takoj k pride iz pečice navalim.

Lp Oliver

Cudi me, kako nikogar ne zasuznjujejo napolitanke. Oblite s cokolado porusijo vse moje zidove…. Iiiiiiiih…

No, je pa tudi se mnozica vsega ostalega… Mokro pecivo, cokolada, sendvici… ah…

:)))

__ http://www.cenim.se

Jaz sem napolitankarca 😉 že dvakrat ozdravljena, pa me še vedno zanese.
Drugače pa Rum cocos casalli
pa ta velike Milke (z lešniki in rozinami ali nuss nougat creme)

P.S. Mimo slaščičarne pa lahko hodim kolikor me je volja – me ne gane.

Jaz obožujem vse, kar vsaj spominja na čokolado: čokoladne piškote, napolitanke, bajedere, čokoladne banane, bonbonjere,… in seveda čokolade vseh vrst in okusov.

Kaj naj rečem, na srečo je mojo trenutno najljubšo razvado narediti (speči)in pustiti v hladilniku čez noč. Dragi moji, take kokosovo-čokoladne torte še niste jedli 😉 Če koga zanima recept – pravi naslov je forum Prehrana.

jah sej nas gre pomoje velik mirno mim slascicarne sam k pa dobis milko al pa strudl pred nos je pa drgac:) vsaj men se tko zdi:)))

New Report

Close