S športom nad motnjo erekcije

tek

Poleg boljšega počutja in bolj privlačnega videza, pomaga ukvarjanje s športom tudi pri preprečevanju pojava motnje erekcije.

Športna aktivnost je vsestransko koristna. Poleg boljšega počutja in bolj privlačnega videza, pomaga ukvarjanje s športom tudi pri preprečevanju pojava motnje erekcije.

odbojkaNekatere raziskave namreč kažejo, da je erekcijo mogoče izboljšati že samo z izgubo prekomerne telesne teže, ki obremenjuje telo in žile, po katerih pride kri v penis. Telesno težo pa je najlažje zmanjšati z zdravim življenjskim slogom, ki poleg zdravega način prehranjevanja vključuje tudi redno rekreacijo. Seveda to ne pomeni, da morate cele dneve preživeti v telovadnici ali vsak dan preteči maraton. Za začetek je že dovolj, če poskrbite za zmerno dnevno razgibavanje.

Pojdite na daljši sprehod, usedite se na kolo in se zapeljite do bližnjega jezera ali pa si privoščite sproščujoči tek ob morju. Ukvarjanje s športom bo postopoma okrepilo tudi vašo samozavest. Vsak zastavljen cilj, ki ga boste dosegli, bo nov uspeh v vaši zgodbi gradnje bolj pozitivne samopodobe. Svojo okrepljeno samozavest boste hitro prenesli tudi na druga področja življenja. Tako boste na primer tudi v službi bolj prepričani o svojem znanju, pri urejanju stanovanja boste bolj zaupali svojemu okusu, pri spolnosti pa boste močneje verjeli v svoje sposobnosti. Ukvarjanje s športom bo iz vas naredilo bolj samozavestne ljubimce, ki zaupajo v svoje sposobnosti in so v postelji bolj naklonjeni novostim, s katerimi popestrijo svoje spolno življenje in ga ohranjajo razburljivega.

Obiščite spletni forum ED – želiva si spolnosti ter za nasvet povprašajte specialista urologa in družinskega terapevta ali preberite izkušnje drugih.

Več novic

New Report

Close