Tečaj masaže za posameznike in pare

anonimni uporabnik, 08. november 2012
Ostalo
masaže

Drznite si priti na delavnico, »si sposoditi« partnerja, ki vam bo tisti trenutek namenjen in se prepustiti občutkom, učenju in komunikaciji!

Ste samski, pa si želite partnerja/-ko? Ko ga boste našli, bo morda prepozno, da bi se začeli učiti masaž, s katerimi bi ga/jo uročili in zasvojili. Zato si drznite priti na delavnico, »si sposoditi« partnerja, ki vam bo tisti trenutek namenjen in se prepustiti občutkom, učenju in komunikaciji!

Imate partnerja, s katerim bi radi poglobili ali pa pozdravili in oživili odtujen odnos? Ali veste v kateri fazi odnosa sta?

Če ne, si oglejte na Studiu12 faze-partnerskega-odnosa, pasti-in-izzivi-partnerskega-odnosa.

Bi radi, kot se moderno sliši “duhovno rastli”? Ste naveličani raznoraznih delavnic za “duhovno rast”, ki niso prinesle željenega učinka, saj morda še vedno preklinjate in krivite druge za svoj neuspeh?

Ste se pripravljeni odločiti za Ljubezen? Ste pripravljeni biti v odnosu »z obema nogama« – obema rokama pri masaži? Ne gre samo za besede – tudi dotik naredi svoje! Se zavedate, da je že vsa naša družba naravnana na to, da če z nečim nismo zadovoljni, to enostavno zavržemo in kupimo novo, oziroma pač enostavno zamenjamo partnerja?

Partnerja masirata drug drugega ob pomoči učitelja. Potem doma ni več izgovora lenuha “Ah, te raje ne bom masiral, ker ne znam”. Za dober odnos se izplača potruditi vsak dan!

Polno govoričenja in teorije! Pojdimo od besed k lastnoročnim dejanjem – k masažam, in to tistih oseb, ki nas lahko najbolj prizadanejo (pa tudi mi njih) – partnerjev, sorodnikov, prijateljev!

Pozdravimo si čustvene rane z dragocenimi, zdravilnimi mazili ter posvečeno masažo, ki jo izvajate čisto po vaši intuiciji! Tu se ni treba obremenjevati s tehničnimi podrobnostmi in na pamet naučenemu redosledu prijemov, ampak je najbolje, da se prepustite glasbi, občutkom in občutenju vašega klienta na mizi, potem pa vam lahko priedejo sami od sebe tisti božanski, ali novodobno rečeno – “kanalizirani”  gibi rok in telesa, ki dajo klientu prijeten občutek brezčasnosti in breztežnosti.

Za razliko od klasične masaže, ki je zelo tehnična in neosebna, je pri partnerski masaži dovoljeno in zaželjeno še kaj VEČ, s čimer je mišljena boljša, bolj intuitivna povezanost in sočutnost do partnerja. Največ, kar lahko nudimo partnerju, je prav masaža, nežnost, razumevanje, sprejemanje in podpora.

Na delavnici se osvoji posebne tehnike in masažne prijeme, ki dobro sproščajo tako mišične kot psihofizične napetosti. Masaža sprošča hormone sreče, zaupanja, umirjenosti: oxytocin, serotonin, dopamin, ki lahko na nas vplivajo še cel teden!

Delavnice so namenjene tako posameznikom, sorodnikom in partnerjem, saj so odlične za ohranjanje ali zdravljenje odnosov in odtujenosti.

Delavnice so v Ljubljani pod Rožnikom. V ceno 70€  je všteto:
–          3 ure masaže od masažnega partnerja/-ke, ki pride z vami ali pa ga/jo dobite na delavnici,
–          3 ure izvajanja masaže na partnerju/-ki pod vodstvom Dobrina in e-skripta,
–          1 uro vaj iz komunikacije, samomasaže, pogovora-izmenjave izkušenj ter nagrado za »pogum«, to je
–          2 sliki aure narejene s Kirlianovo kamero, eno ob začetku in eno ob koncu delavnice!

Poleg delavnic so na voljo privatne učne ure dobrih partnerskih masaž in seveda tudi običajne masaže posamično – brez partnerja.

Delavnice vodita izkušeni maser Dobrin Tavčar ter klinična psihologinja in psihoterapevtka Julia Tomšič. Prvi termin je v petek 16. in soboto 17. novembra, drugi termin pa v petek 7. in soboto 8. decembra 2012. Na drugem terminu lahko ponavljate in utrjujete pridobljeno znanje s popustom 20%. V petek se prične ob 18h in konča ob 21h, v soboto pa se prične ob 10h in konča ob 14h.

Prijave in navodila: dobrin.tavcar [at] gmail.com, Skype: dobrin.tavcar, 041 772 876.
Organizator: CHIPY d.o.o. Podrožniška 3 LJ, TR: SI56 0600 0005 8209 320.

http://www.masaže.com

Oglasno sporočilo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,466
30.03.2024 ob 10:27
296,879
24.05.2024 ob 15:37
112,996
24.05.2024 ob 07:31
Preberi več

Več novic

New Report

Close