Jesen s pridihom glamurja in elegance: preverite najbolj atraktivne kose te sezone

Oglasno sporočilo, 24. september 2021.
Aktualno
Powered by:
Avtor: Deichmann

Trendi, ki smo jih našli na policah, so nam razkrili, da se bo letošnja jesen zagotovo vrtela okoli stilske dovršenosti ter udobja.

Elegantni salonarji z vrtoglavimi petkami v zemeljskih in nevtralnih tonih, priljubljene loaferke z močnejšim podplatom, pa tudi vidnejšimi dodatki, ali pa vsestranske modne superge za vsakodnevne opravke ali tudi malo bolj elegantne priložnosti. Navdušila vas bo pa tudi odlična izbira gležnjarjev in nizkih škornjev v chelsea stilu ter škornji z debelejšim podplatom ter vezalkami, ki bodo zaznamovali to jesen.

Da bi vam olajšali načrtovanje jesenskih nakupov obutve, smo zavili v Deichmann in našli idealne modele v najbolj iskanih trendih te jeseni!

Glomazno in uporniško

Modni dodatki s pridihom uporništva se že nekaj časa tudi uveljavljajo v omarah vseh ljubiteljic bolj ženstvenega stila, jesen je pa kot nalašč, da v njih zakorakamo in osvojimo ulice. Modeli z debelejšim – chunky podplatom bodo kot nalašč za jesenske dogodivščine, saj jih lahko čudovito kombiniramo s klasičnim jeansom ali hlačami širšega kroja, odlično se podajo tudi na obleke in krila v vseh dolžinah. Letošnjo sezono lahko izbiramo med chunky gležnjarji, loaferkami ali škornji in zasijemo v vseh barvah jeseni!

Avtor: Deichmann

Chelsea – absolutni trend te jeseni

Letošnjo jesen si bomo težko zamislile brez dobrega para gležnjarjev ali nizkih škornjev v chelsea stilu, ki so tako priljubljeni, da jih bomo zagotovo lahko nosile več sezon. Chelsea stil odlično izgleda v klasičnih odtenkih, kot so črna, rjava ali siva in ga lahko nosimo prav za vsako priliko, nam pa je še prav posebej všeč kot dodatek poslovnemu jesenskemu izgledu. V Deichmannu smo našli klasične modele s pridihom elegance za vse, ki iščejo svežino in trendni dodatek svojemu jesenskemu videzu.

Avtor: Deichmann

Modne superge za vse naše poti

Avtor: Deichmann

“Kamorkoli greš” je vodilna nit letošnje jesenske kolekcije v Deichmannu in naznanja, da so modeli namenjeni prav za vse prilike, ne glede na to, ali izbiramo obutev za dan v pisarni, izlet z ljubo osebo, nakupovanje z najljubšo prijateljico ali pa bolj športno obarvan dan. Modne superge, kjer kraljuje bela barva z najrazličnejšimi dodatki v pastelnih, kovinskih ali jesensko-zemeljskih odtenkih bodo prava izbira ne glede na priliko.

Prav tako ne morete zgrešiti s trendi supergami modnega retro in uličnega videza, saj boste zagotovo privabljale poglede. Takšna izbira bo enobarvna oblačila zaključila v harmonično celoto, večbarvna pa odela v ekstravaganten pridih.

Letošnjo jesen je predpisano udobje in funkcionalnost, prav zato so modne superge zapoved številka 1 te sezone!

Avtor: Deichmann

Izrazite svoj stil s torbicami v jesenskih toplih barvah

Eleganca in funkcionalnost je združena tudi v Deichmannovi kolekciji torbic za jesen in zimo. Priljubljene jesenske barve, kot je črna, bež in rjavkasti odtenki, so obogatene z različnimi odtenki jagodičevja. Črni stili, zakovice in verige bodo dodale pridih punka, kar ustvarja idealno protiutež robustnim škornjem in zaokrožuje odličen stajling.

Avtor: Deichmann

Ste ljubiteljice monogram torbic z logotipom blagovnih znamk? Naj to sezono zagotovo ne manjkajo v vaši omari, med dodatki pa bodo pravi zimski videz pričarali takšni iz umetnega krzna ali prijetno mehke tkanine v jesenskih odtenkih, kot so bež, rumena ali konjak.

Iščete še več navdiha, kako bi najbolje kombinirale svoje stajlinge z izbranim parom obutve iz nove jesenske kolekcije Deichmann? Naj vas navduši izbira modnih vplivnic Nike Krmec, Zale Zagoričnik, Zale Iskra in Katarine Mljač, ki skupaj z izjemno Lili Čadež blestijo v svoji podobi. Kateri čevlji so vam pisani na kožo?

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.

New Report

Close