Podkast meditacij za krepitev duševnega zdravja, premagovanje stresa, osebnostno rast in dvig dobrega počutja.
Hvala, ker skupaj z nami širite pozitivno energijo.

O avtorici meditacije: Jasna Dolamič Gričar

Jasna Dolamič Gričar je družinska terapevtka, vzgojiteljica predšolskih otrok, certificirana trenerka joge za otroke in družinske joge ter poporodna doula. Je tudi prijateljica, zaupnica in svetovalka, predvsem pa žena in mati.

Na podlagi spoznanj, pridobljenih s terapevtskim delom in na podlagi izkušenj pridobljenih z delom v vrtcih, lahko prepoznava stiske, ki jih doživljajo otroci na pragu odraščanja, v najnežnejšem in najranljivejšem obdobju svojega življenja. To znanje vključuje v svoje delo z malčki. Želi si, da bi se naši najmlajši že v zgodnjem otroštvu zmogli v harmoniji povezati s samimi seboj in svoje stiske obvladovati sami.

Priporočila in opozorila pred poslušanjem

Meditacija omogoča, da se osredotočimo na sedanjost in pozabimo na skrbi in stres. Je trening uma, ki se lahko osredotoči in usmeri svoje misli. S tem se znižuje nivo stresa, telo se umiri in sprosti. Po meditaciji se počutimo bolje in smo pozitivno naravnani.

Zvok meditacije deluje na živčni sistem, mišice in kosti, jih sprošča in uravnoveša. Prav tako uravnoveša levo in desno možgansko hemisfero, izboljša cirkulacijo ter pomaga pri nespečnosti.

Z vztrajnim prakticiranjem meditacij človek občutke pridobljene v meditaciji ohranja vse dlje tudi v vsakodnevnem življenju, kar krepi njegovo duševno zdravje in dobro počutje.

Posebna opozorila:

  • Meditacija je namenjena zdravim ljudem. Če ste v psihiatrični ali drugi terapevtski obravnavi, se pred poslušanjem posvetujte z zdravnikom ali terapevtom.
  • Meditacijo poslušajte na varnem in mirnem prostoru, nikoli ko vozite ali pri opravilih, ki zahtevajo vašo zbranost.

Za več meditacij vabljeni, da obiščite stran podkast meditacij – Harmonija Med.Over.Net.

New Report

Close