Multipla skleroza

Arahoidna cista

Default avatar
Spoštovani prosim za pomoč. Mojemu 28 let staremu sinu so zaradi glavobolov in tiščanja v glavi na ct glave odkrili arahoidno cisto levo temporalno. Cista je velika 3,6x2,2x2,4 cm. Na MR še ni bil, tako da ne vemo ali je prirojena ali ne.
Zanima me nadaljnje zdravljenje oz. morebitna odstranitev.
Hvala za odgovor
Default avatar
Pozdravljeni,
Ko bo vaš sin začel razmišljati o svojem življenju in o tumorju, zakaj ga je dobil, bo na pravi poti. 90% bolezni nastane zaradi negativnih čustev. Tumorji v glavi zaradi stalnih negativnih misli. Tako pravijo. Za začetek mora spremeniti sebe. Vi ga lahko samo spodbujate. Louise Hay je v svoji knjigi napisala: "Ne morete nekomu kupiti terapije, če on tega noče". Sama verjamem, da se tumorja lahko znebi brez operacije. Ko bo v to verjel tudi on, bo že našel rešitev. Na internetu se vse najde. Treba je brati, študirati in poskušati. Verjeti v to, da zmorete. Se pozanimati, kako so to naredili drugi. Placebo je že 30-50 % uspeha. Nocebo je 100% neuspeh. Če bo prepričan, da tega ne zmore, ne bo zmogel.

Priporočam, da si v knjižnici sposodite Matrico Življenja ali The Living Matrix, kjer so slovenski podnapisi. Če zna angleško, je film tudi na internetu in tudi s srbskimi podnapisi. Film je treba pogledati večkrat. Veliko je nerazumljivega, toda bistvene stvari bo že razumel. To, da se da. Opisan je primer ženske, ki je imela tumor v glavi. Kako je njeno telo ustvarilo tumor in kako se ga je znebila.

Breda
Default avatar
Se opravičujem, ker sem napisala tumor, namesto cista.

Tole spodaj, možganski valovi, je samo namig, ker nisem zdravnik. Tudi nekateri zdravniki jih uporabljajo pri zdravljenju.

Treba se je seveda dobro pozanimati in posvetovati se s kakšnim strokovnjakom. Tudi, kako poslušati te valove, kako začeti, počasi, in s kakšnimi valovi. Vse piše na internetu. Treba je samo poiskati. Poslušati je treba s slušalkami. Lahko so male ušesne slušalke boljše kvalitete.

Royal Rife, ameriški znanstvenik: http://www.holist.eu/rife.html
http://altered-states.net/barry/newslet ... encies.htm

Arachonoid Cysts bianural beats:

Spodaj piše tole:
Arachnoid Cysts Binaural Beats Treatment With Isochronic Tones | Healing Rife Frequencies by MindDelt Binaural Beats.

The cerebrospinal molten covered by arachnoidal cells and collagen that may grow between the surface of the brain and the cranial base or on the arachnoid tissue, one of the 3 meningeal that cover the brain and the spinal cord are Arachnoid Cysts.

This audio beats are the combination of isochronic tones, binaural beats and rife frequencies to treat Arachnoid Cysts. To get relief Arachnoid Cysts listen to the beats regularly.

The tones with very effective audio based method of stimulating the brain are Isochronic tones. You may have heard the method called binaural beats. The methods are examples of a complex neurological process known as brainwave entertainment, which enables the use of audio or visual stimuli to affect the brain and help people with a variety of problems.

Please Subscribe us for Daily Updates and more Music:
- https://www.youtube.com/channel/UCq4B...

Find Us on social Media:
- https://www.facebook.com/420Hz/
- https://twitter.com/MindDelt
- https://plus.google.com/u/2/

Note: Don’t use our track as a substitute to the professional treatment or therapy. If you feel any doubt or confusion, please consult to your doctor or the therapist before using our track.
Kategorija
Glasba
Licenca
Standardna licenca za YouTube

Ja, vedno na koncu napišejo, da to ni nadomestilo za zdravniško zdravljenje. Delate na lastno odgovornost.

Breda
Default avatar
Pozdravljeni,
hvala Breda za vaše sporočilo in ves trud pri odgovoru. Zelo je dobrodošlo tudi takšno mnenje, čeprav v medicini za njega ni prostora.

Spoštovana BRI3,

za nasvet pa smo vprašali še nevrologinjo, prim. Beatrika Končan Vračko, dr. med. specialist nevrolog, ki vam odgovarja:

"Arahnoidna cista v možganih je v večini primerov benigna razvojna anomalija in slučajna najdba na slikovnih preiskavah CT in MRI glave.
Ob pojavu nevroloških simptomov, npr. glavobolih, je lahko v povezavi ali pa ne, zato so za specialista nevrologa pomembni natančni in širši anamnestični podatki in dodatne preiskave.
Arahnoidna cista je izpolnjena z likvorjem, tekočino, ki obliva možgane in hrbtenjačo, v kateri se lahko reflektirajo ev. vnetni, posttravmatski in drugi možganski procesi, povezani s cisto.
Vsekakor je v prvi vrsti pomembno spremljanje nevrološkega stanja in velikosti ciste ter upoštevanje praktičnih priporočil glede prenaprezanja, pred ev. nevrokirurško drenažno operacijo."
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.
Default avatar
Možganske valove uporabljajo za izboljšanje koncentracije pri učenju, za boljše spanje, za hipnoze, za meditacije…. Lahko se uporabljajo za zdravljenje čustev in strahov, pa negativnih prepričanj… kar seveda potem gotovo vpliva tudi na naše zdravje. Telo se zdravi, ko si zadovoljen.

David Ison: https: //med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11053047

Dr, Joe Dispenza: viewtopic.php?t=11081541

Intuitivna zdravilka Inna Segal v svoji knjigi The secret language of your body piše o možnih prispevajočih faktorjih za nastanek cist: neizpolnjene sanje, v sebi zadržuješ obžalovanje, razočaranje zaradi neuspeha v preteklosti. Bojiš se, da te bodo drugi prizadeli. Dovoliš dvomu in omejitvam, da dominirajo v tvojem življenju.
Inna Segal :

Meditacija, Inna Segal:

Breda
Default avatar
Opazila sem, da posnetka meditacije ni več. Dr. Joe Dispenza uporablja možganske valove pri svojih vodenih meditacijah. Tako hitro spremeni stanje zavesti in so meditacije bolj učinkovite:Breda