Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Arahoidna cista

Arahoidna cista

Spoštovani prosim za pomoč. Mojemu 28 let staremu sinu so zaradi glavobolov in tiščanja v glavi na ct glave odkrili arahoidno cisto levo temporalno. Cista je velika 3,6×2,2×2,4 cm. Na MR še ni bil, tako da ne vemo ali je prirojena ali ne.
Zanima me nadaljnje zdravljenje oz. morebitna odstranitev.
Hvala za odgovor

Pozdravljeni,
Ko bo vaš sin začel razmišljati o svojem življenju in o tumorju, zakaj ga je dobil, bo na pravi poti. 90% bolezni nastane zaradi negativnih čustev. Tumorji v glavi zaradi stalnih negativnih misli. Tako pravijo. Za začetek mora spremeniti sebe. Vi ga lahko samo spodbujate. Louise Hay je v svoji knjigi napisala: “Ne morete nekomu kupiti terapije, če on tega noče”. Sama verjamem, da se tumorja lahko znebi brez operacije. Ko bo v to verjel tudi on, bo že našel rešitev. Na internetu se vse najde. Treba je brati, študirati in poskušati. Verjeti v to, da zmorete. Se pozanimati, kako so to naredili drugi. Placebo je že 30-50 % uspeha. Nocebo je 100% neuspeh. Če bo prepričan, da tega ne zmore, ne bo zmogel.

Priporočam, da si v knjižnici sposodite Matrico Življenja ali The Living Matrix, kjer so slovenski podnapisi. Če zna angleško, je film tudi na internetu in tudi s srbskimi podnapisi. Film je treba pogledati večkrat. Veliko je nerazumljivega, toda bistvene stvari bo že razumel. To, da se da. Opisan je primer ženske, ki je imela tumor v glavi. Kako je njeno telo ustvarilo tumor in kako se ga je znebila.

Breda

Se opravičujem, ker sem napisala tumor, namesto cista.

Tole spodaj, možganski valovi, je samo namig, ker nisem zdravnik. Tudi nekateri zdravniki jih uporabljajo pri zdravljenju.

Treba se je seveda dobro pozanimati in posvetovati se s kakšnim strokovnjakom. Tudi, kako poslušati te valove, kako začeti, počasi, in s kakšnimi valovi. Vse piše na internetu. Treba je samo poiskati. Poslušati je treba s slušalkami. Lahko so male ušesne slušalke boljše kvalitete.

Royal Rife, ameriški znanstvenik: http://www.holist.eu/rife.html
http://altered-states.net/barry/newsletter135/frequencies.htm

Arachonoid Cysts bianural beats: https://youtu.be/Z12qyBmCRd4

Spodaj piše tole:
Arachnoid Cysts Binaural Beats Treatment With Isochronic Tones | Healing Rife Frequencies by MindDelt Binaural Beats.

The cerebrospinal molten covered by arachnoidal cells and collagen that may grow between the surface of the brain and the cranial base or on the arachnoid tissue, one of the 3 meningeal that cover the brain and the spinal cord are Arachnoid Cysts.

This audio beats are the combination of isochronic tones, binaural beats and rife frequencies to treat Arachnoid Cysts. To get relief Arachnoid Cysts listen to the beats regularly.

The tones with very effective audio based method of stimulating the brain are Isochronic tones. You may have heard the method called binaural beats. The methods are examples of a complex neurological process known as brainwave entertainment, which enables the use of audio or visual stimuli to affect the brain and help people with a variety of problems.

Please Subscribe us for Daily Updates and more Music:
https://www.youtube.com/channel/UCq4B…

Find Us on social Media:
https://www.facebook.com/420Hz/
https://twitter.com/MindDelt
https://plus.google.com/u/2/

Note: Don’t use our track as a substitute to the professional treatment or therapy. If you feel any doubt or confusion, please consult to your doctor or the therapist before using our track.
Kategorija
Glasba
Licenca
Standardna licenca za YouTube

Ja, vedno na koncu napišejo, da to ni nadomestilo za zdravniško zdravljenje. Delate na lastno odgovornost.

Breda

Pozdravljeni,
hvala Breda za vaše sporočilo in ves trud pri odgovoru. Zelo je dobrodošlo tudi takšno mnenje, čeprav v medicini za njega ni prostora.

Spoštovana BRI3,

za nasvet pa smo vprašali še nevrologinjo, prim. Beatrika Končan Vračko, dr. med. specialist nevrolog, ki vam odgovarja:

“Arahnoidna cista v možganih je v večini primerov benigna razvojna anomalija in slučajna najdba na slikovnih preiskavah CT in MRI glave.
Ob pojavu nevroloških simptomov, npr. glavobolih, je lahko v povezavi ali pa ne, zato so za specialista nevrologa pomembni natančni in širši anamnestični podatki in dodatne preiskave.
Arahnoidna cista je izpolnjena z likvorjem, tekočino, ki obliva možgane in hrbtenjačo, v kateri se lahko reflektirajo ev. vnetni, posttravmatski in drugi možganski procesi, povezani s cisto.
Vsekakor je v prvi vrsti pomembno spremljanje nevrološkega stanja in velikosti ciste ter upoštevanje praktičnih priporočil glede prenaprezanja, pred ev. nevrokirurško drenažno operacijo.”

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Možganske valove uporabljajo za izboljšanje koncentracije pri učenju, za boljše spanje, za hipnoze, za meditacije…. Lahko se uporabljajo za zdravljenje čustev in strahov, pa negativnih prepričanj… kar seveda potem gotovo vpliva tudi na naše zdravje. Telo se zdravi, ko si zadovoljen.

David Ison: https: //med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11053047

Dr, Joe Dispenza: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11081541

Intuitivna zdravilka Inna Segal v svoji knjigi The secret language of your body piše o možnih prispevajočih faktorjih za nastanek cist: neizpolnjene sanje, v sebi zadržuješ obžalovanje, razočaranje zaradi neuspeha v preteklosti. Bojiš se, da te bodo drugi prizadeli. Dovoliš dvomu in omejitvam, da dominirajo v tvojem življenju.
Inna Segal : https://youtu.be/GumEoNMbLpQ
https://youtu.be/9Gj-Y5YaKeY
Meditacija, Inna Segal: https://youtu.be/HQZckP53NA8

Breda

Ne vem, kaj je narobe. Prispevek je na forumu kronična bolečina -fibromialgija z naslovom HARMONIJA SRCA:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11053047

Breda

Opazila sem, da posnetka meditacije ni več. Dr. Joe Dispenza uporablja možganske valove pri svojih vodenih meditacijah. Tako hitro spremeni stanje zavesti in so meditacije bolj učinkovite:
https://youtu.be/1ro4y_e0tCI
https://youtu.be/9h4GiblYrPk

Breda

Breda prosim spizdi stran, tukej iščemo rešitve na realne probleme ne pa neke prfuknjene lulu lalu pravljice ki jih trosiš naokoli prosim, zgini in si poišči strokovno pomoč ker si PRFUKNJENA budala. Krava zabita.

Breda prosim spizdi stran, tukej iščemo rešitve na realne probleme ne pa neke prfuknjene lulu lalu pravljice ki jih trosiš naokoli prosim, zgini in si poišči strokovno pomoč ker si PRFUKNJENA budala. Krava zabita. TI SI smet tega planeta

Pozdravljeni,
žal mi je, da vas je moje pisanje tako razjezilo. Pred dvajsetimi leti mi je mamina zdravnica rekla, da sem si mamo sama izbrala, pa sem mislila, da je zmešana. Bila sem res besna. No, potem sem pa enkrat prebrala…. Imela je prav. In potem mi je zdravnik pred 18 leti rekel…., pa  s tem nisem bila zadovoljna in sem sklenila, da se bom sama pozdravila. Nisem imela pojma, kaj iščem, pa sem odkrila neverjetne stvari, o katetih se mi prej niti sanjalo ni. 
In sedaj pojasnilo. Karkoli sem kjerkoli napisala, ni bilo nič mojega. Vse so že pogruntali pametnejši od mene. Sem samo posredovala to, kar sem izvedela. Pa, seveda sem tudi razumela o čem pišem. Vse je bilo dobronamerno. Na žalost je pa malo ljudi takih, ki so pripravljeni študirati, da bi se pozdravili.
Zdravniki niso vsemogočni. Ne ukvarjajo se z vzrokom bolezni. Ni vse kemija, in operacija. Obstajajo tudi energija, prehrana, zelišča, eterična olja, medicinske gobe…
Nekdo drug pa ugotovi, da mu zdravniki ne morejo pomagati ali, da hoče boljše rezultate in začne sam raziskovati. Pa si morda pozdravi “neozdravljivo” bolezen.
Vaše prepričanje izhaja iz tega, kar ste se naučili ali slišali v svojem življenju. Morda pa obstajajo stvari, ki jih ne poznate? Tudi avioni letijo po zraku, čeprav na prvi pogled ni logično. Če bi morda razširili svoje znanje, bi potem več razumeli. Morda tega ne veste, toda vsi smo zdravilci. Vsakdo se lahko nauči kakšne metode zdravljenja. Celo preko interneta.

Dr. Joe Dispenza je rekel:” Nevednost je danes ob poplavi informacij izbira.”

Breda

Nimam pojma, kaj je arahoidna cista. Če se lahko pozdravi ne vem. Naše telo je najpopolnejši računalnik, ki zna marsikaj pozdraviti, samo pod pravimi pogoji. Vem pa, bi morda kdo to lahko vedel. Če bi sama imela to cisto v glavi, bi raziskovala najprej, čese je kdo pozdravil brez zdravnika. Če bi našla samo eno osebo, bi verjela, da se da. Če ne bi našla nobene, bi pisala raznim zdravilcem in se pozanimala. Nekateri zdravilci lahko vidijo energijo in tudi ugotovijo vzrok za težavo. Še vedno bi verjela, da se da. Pozdravi se lahko tisti, ki verjame v zdravljenje. V Matrici življenja je zdravnik rekel:” Če verjamete, da je vaša bolezen ozdravljiva, je to res. Če verjamete, da ni, je to tudi res.”  Tisti, ki verjamejo, se hitreje pozdravijo. Negativne misli povzročajo, da se v možganih izločajo strupi. Sprememba misli takoj spremeni kemijo v možganih. Telo se zdravi, ko si zadovoljen. Zato je najprej treba zmanjšati stres.
Ko mene kdo razjezi, to energijo, ki nastane porabim za raziskovanje in takrat vedno odkrijem nekaj koristnega. Tudi, za dokazovanje, da nekdo nima prav.

Breda

Iz knjige Louise Hay Telo je tvoje  (You can heal your body.) Miselni vzorci telesnih bolezni in metafizično zdravljenje.

Miselni vzorci, ki povzročajo največ telesnih obolenj, so KRITIČNOST, JEZA, ZAMERA in KRITIVDA. Kritičnost, na primer, ki ste se ji dovolj dolgo prepuščali, pogosto povzroča bolezni, kot je artritis. Jeza se spremeni v telesne tvorbe, vnetja in okužbe. Užaljenost, ki ste jo dolgo gojili, grize in razjeda vaše bitje ter lahko privede do tumorjev in raka. Krivda vedno išče kazen in vodi v bolečino. Te negativne miselne vzorce uma je veliko lažje pregnati iz uma, ko smo zdravi, kot pa, da rijemo po njih in jih izkopavamo, ko nas grabi panika ali nam grozi kirurško nož.

Breda

Obstaja Facebook skupina Quantum – touch. Tam lahko zaprosiš za brezplačno zdravljenje na daljavo s QTT (quantum touch terapijo). In potem ti pošljejo zdravljenje. Kolikor ljudi se pač za to odloči. Morda okrog 20.

Tam sem vprašala za mnenje, ali se s to metodo lahko pozdravi ta cista in sedaj odgovarjajo. Lahko se vključite v skupino in si preberete odgovore.

Breda

 

 

Na YouTube: Reiki for cysts Indijka izvaja reiki zdravljenje na daljavo.

En komentar je “Imel sem cisto v glavi, ki je popolnoma izginila, ko sem nekajkrat gledal ta video.

Breda

 

Popravljam, ne reiki for cists, temveč reiki to remove cysts.

Breda

    To sta dva izmed odovorov na Quantum touch:
    As someone who has been working with QT for at least 2 decades, I’ve realized that the concept that we are healing whatever, I have learned that by using our work we are helping the body, the being, all aspects of the person to be in balance.  This is the simple story, we are holding the space, doing what we have learned to do, and to simply allow…..  That’s it…  we allow the system to take its own journey into balance.

In : yes it can

Še en odgovor:

Reki mojster, Quantum touch praktik in intuitivna zdravilka je napisala tole:
From a daily experience:) by infusing the area and running energy to the body, it know how to balance and from there heal it’s not so much focusing on the cyst but more on creating an harmonising environment. That will probably help the cyst dissolve. I will also focus on boosting the area moving the energy to stimulate a good lymphatic drainage to help it drain any kind of invaders or toxins in a way that creates a healthy flow it’s definitely not dangerous to treat it.

Breda

Qigong Master Chinyu Lin ima video:

Healing inteligence beyond mind&body with Master Chinyu Lin

Zdravilna inteligenca nad umom.
Qi (či ali prana) je oblika inteligence, življenjska sila, je tudi napredna inteligenca v vašem telesu. Qi poganja in vzdržuje  sistem.
Bolezen ima tri kategorije: fizično, čustveno in duhovno. Zdraviti je treba vse tri. Utuijen si, ko qi ni v ravnovesju. Lahko prebudiš Qi v sebi in ona  točno ve, kaj je treba narediti. Lahko pozdravi v tvojem telesu karkoli. Itd…
Kaj je pomembno za zdravljenje? Gibanje. Ne tek in hitra  telovadbe, temveč počasni gibi, ki aktivirajo energijo-qi v telesu. Ne hitro dihanje, temveč počasno umirjeno dihanje. Energija je kot voda, ki valovi… Qigong je priznan način zdravljenja. Pozdravi se lahko tudi raka. Delati je treba vsak dan…

Na Udemy je 30 day qigong with Lee Holden. Imenovan tudi 7 minute of magic. Trenutno je 12.99 eur. Sama sem plačala pred nekaj leti veliko več.
Kaj je to?
30 kratkih video posnetkov, za vsak dan eden. 7 minut qigonga na dan. Toliko časa si lahko vsakdo vzame. Lahko začnete jutri, ko smo prvega. Ni nujno, da super  obvladate angleško.
Potem je tudi Healing with qigong Lee Holden. On je odličen. Kupovati se splača, ko so akcije, za praznike….
Kako?
Poiščete Udemy aplikacijo in jo naložite na telefon ali računalnik. In potem kupite kar vam je všeč. In imate neomejeno gledanje.
Breda

Breda

Treba je študirati in poskušati. Vsi smo zdravilci, ko prebudimo to zdravilno energijo v sebi.

 

Breda

Eterično olje frankincense je odlično olje za zdravljenje možganov. Kar inhaliraš, gre direktno v možgane. Toda niso vsa olja primerna za uživanje, na to je treba biti pozoren. Zdravniki so na enem od Summitov povedali, da pomaga tudi pri tumorju v glavi. O eteričnih oljih veliko govorita dr, Axe in dr. Zielinsky, tudi na Youtube.

Sama vsak dan uporabljam to olje. Namažem se po čelu, trebuhu in kar mi ostane na rokah, inhaliram. In glavobol mine. Odlično je tudi pri nespečnosti.

Povdarjam, pišem samo o tem, kar sem videla in slišala, da lahko sami raziskujete naprej.

Breda

New Report

Close