Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

Labioplastika

Default avatar

LaFemme

Zdravo, na spletu piše o operacijah povečanih malih sramnih ustnic. Zanima me, ali se da operirati tudi povečane velike sramne ustnice?
Default avatar

k.bozikov

pozdravljeni,
kot rekonstruktivni poseg je to seveda možno, kot estetsko zmanjšanje velikih sramnih ustnic, pa menim, da bi bil rezultat najverejtneje precej drugačen od vaših pričakovanj. Najbolje, da se o tem ob pregledu pogovorite z izbranim plastičnim kirurgom.

Več o korekciji sramnih ustnic (labioplastika) si lahko preberete tudi na: https://bozikov.com/telo/korekcija-sram ... oplastika/.

lp,
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
cron