Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Labioplastika

Default avatar

LaFemme

Zdravo, na spletu piše o operacijah povečanih malih sramnih ustnic. Zanima me, ali se da operirati tudi povečane velike sramne ustnice?
Default avatar

k.bozikov

pozdravljeni,
kot rekonstruktivni poseg je to seveda možno, kot estetsko zmanjšanje velikih sramnih ustnic, pa menim, da bi bil rezultat najverejtneje precej drugačen od vaših pričakovanj. Najbolje, da se o tem ob pregledu pogovorite z izbranim plastičnim kirurgom.

Več o korekciji sramnih ustnic (labioplastika) si lahko preberete tudi na: https://bozikov.com/telo/korekcija-sram ... oplastika/.

lp,
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/