Labioplastika

Zdravo, na spletu piše o operacijah povečanih malih sramnih ustnic. Zanima me, ali se da operirati tudi povečane velike sramne ustnice?

pozdravljeni,
kot rekonstruktivni poseg je to seveda možno, kot estetsko zmanjšanje velikih sramnih ustnic, pa menim, da bi bil rezultat najverejtneje precej drugačen od vaših pričakovanj. Najbolje, da se o tem ob pregledu pogovorite z izbranim plastičnim kirurgom.

Več o korekciji sramnih ustnic (labioplastika) si lahko preberete tudi na: https://bozikov.com/telo/korekcija-sramnih-ustnic-labioplastika/.

lp,

******************************** Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med. specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije [url]http://www.bozikov.com[/url] [url]https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/[/url]

New Report

Close