Zasvojenost in pomoč

Odgovarjajo: Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti • Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka • Peter Topić, univ. dipl. soc. del., psihoterapevt • Pia Hren, dipl. biopsihologinja

duševna stiska

Default avatar

Mojca

Pozdravljeni!

Rada bi izvedela za naslove psihoterapevtov ali psihiatrov ali kogar koli, ki bi znal bivšemu zasvojencu POMAGATI najti pot za normalno življenje.
Default avatar

jana hrovat

Pozdravljena!

Iz napisanega predvidevam, da je fant bil v eni od komun in se je ponovno vrnil nazaj v domace okolje. Fantje in dekleta, ki so bili v Skupnosti srecanje se nekateri se vedno dobivajo skupaj v Portorozu v zupniscu, kjer ima oce Franc Prelc tudi sestanke in kolokvije za tiste, ki se pripravljajo za odhod v komuno in za tiste, ki so jo ze zakljucili oz. so prisli iz nje predcasno. Svetujem vam, da se obrnete na oceta Franca - zupnisce Portoroz, Cvetna pot 4, tel: 05/674 67 01. Lahko se obrnete tudi na Ambulanto za preprecevanje in zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici, g. Vili Scuka. V Postojni obstaja tudi Drustvo smisel zivljenja. Kontaktna oseba ga. Julijana Kristan. Tel: 05/ 700 12 14.
Ce je ta fant odsel v komuno preko katere ustanove, svetujem, da se poveze s tistimi ljudmi, ki so mu tudi takrat pomagali ob vstopu. Ni ga potrebno biti sram ali strah. Pomagate pa mu lahko tudi vi s tem, da mu zaupate, ga vzamete s seboj v druzbo, mu stojite ob strani.
Jana Hrovat

Moderatorji

Andreja Verovšek , univ. dipl. soc. del, mag. poslovnih znanosti
Andreja
Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket
Peter Topić , univ. dipl. soc. del., psihoterapevt
peter.topic
Pia Hren , dipl. biopsihologinja
Pia Hren