Pozdravljeni!

Rada bi izvedela za naslove psihoterapevtov ali psihiatrov ali kogar koli, ki bi znal bivšemu zasvojencu POMAGATI najti pot za normalno življenje.

Pozdravljena!

Iz napisanega predvidevam, da je fant bil v eni od komun in se je ponovno vrnil nazaj v domace okolje. Fantje in dekleta, ki so bili v Skupnosti srecanje se nekateri se vedno dobivajo skupaj v Portorozu v zupniscu, kjer ima oce Franc Prelc tudi sestanke in kolokvije za tiste, ki se pripravljajo za odhod v komuno in za tiste, ki so jo ze zakljucili oz. so prisli iz nje predcasno. Svetujem vam, da se obrnete na oceta Franca – zupnisce Portoroz, Cvetna pot 4, tel: 05/674 67 01. Lahko se obrnete tudi na Ambulanto za preprecevanje in zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici, g. Vili Scuka. V Postojni obstaja tudi Drustvo smisel zivljenja. Kontaktna oseba ga. Julijana Kristan. Tel: 05/ 700 12 14.
Ce je ta fant odsel v komuno preko katere ustanove, svetujem, da se poveze s tistimi ljudmi, ki so mu tudi takrat pomagali ob vstopu. Ni ga potrebno biti sram ali strah. Pomagate pa mu lahko tudi vi s tem, da mu zaupate, ga vzamete s seboj v druzbo, mu stojite ob strani.
Jana Hrovat

New Report

Close