Najdi forum

Včeraj sem si hudo zvila gleženj. Ker sem v hudi finančni stiski si nisem mogla plačati dod. zavarovanja in bi si poskušala pomagati sama. Noga me sicer danes kar precej boli,hodim komaj,noga je skoraj do kolena. dajem si obkladke in jemljem lekadol in aspirin proti bolečinam. Bi morala nujno k zdravniku?
Hvala za pomoč in lp!

Spoštovani,
ukrepi pri zvitem gležnju: 1. višji položaj okončine od prsnega koša, 2. hlajenje z ledom čez tkanino po 20 minut na 2 uri čez dan, 3. kompresivno povijanje (pomembno predvsem prvi dan, ki je že mimo), 4. omejitev aktivnosti.
Če v treh dneh večje bolečine ne popustijo, Vam priporočam obisk Vašega zdravnika.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close