zvestoba
“…Vsak dobi tisto, kar si zasluži…!” je rekla pred leti moja znanka. Zgodba je resnična, kruta in ne nazadnje, vesela sem, da se ni zgodila meni…
Pred leti je mož prevaral ženo.Nič novega.Ženi je seveda tajil, do zadnjega. Razkrila ga je ljubica. Bi rekli:”So what?” Nič novega. Pa se je zgodba nadaljevala naprej…taisti prevarantski mož je varal še naprej….ljubico je prevaral z ljubico….
sedaj smo zopet na začetku. “Vsak dobi tisto kar si zasluži!” Pa tudi to še ni konec zgodbe…taisti mož vara še naprej, očitno v nedogled…Za bruuuhat…Od srca bi mu privoščila, da bi “že enkrat padel na mino”, da občuti kako je, “če te raznese….”
In kje je potem ljubezen?
Angel
Tako kot sem včasih obsojala vse, ki so varali, danes varam in sem zvesta. Saj me tako ne razume nihče. Pa saj vam ne zamerim, ker se ne razumem niti sama.
Zato, draga dekleta, punce, žene ne obsojajte in ne bodite tako prepričane v svojo zvestobo, ker se zarečenega kruha največ poje (tu imate živi dokaz)
Lahko bi se razpisala in vam razlagala detajle, a je brez pomena. Človek misli, da ima vse pod nadzorom, a kaj kmalu se pokaže, da temu ni tako.
Pozdravljeni
Pozdrav vsem forumcem,
na vprasanje sedanje (ne)zvestobe partnerju je lahko samo zacasno pritrdilen odgovor – v vsakem primeru. Ne mores vedeti kaj se ti bo se zgodilo. Lahko, da je bil kdo pred casom nezvest in je sam prekinil nezvestobo ali po dogovoru s partnerjem. Vendar vam iz lastnih izkusenj povem, da se je treba najprej vprasati, kako bi sam gledal in prenesel, da ga partner vara. Ko to razcistite morate nekako ugotoviti kako bi reagiral partner. Ne da bi to razcistili in razcistili tudi kaj v bodoce hocete s partnerjem, druzino itd. kaksne posledice bi imela vasa nezvestoba, vse dodobra razmislili, je spuscanje v varanje izjemno neodgovorno in lahko popolnoma unici vse kar imate sedaj in se niti ne zavedate. Je le odraz vase nezrelosti. Ce pa vse dobro razmislite in vam je vseeno kaj bo potem, ce boste bolj srecni pa dajte. Varanje brez razmisleka – globokega- lahko pomeni neizmerno trpljenje in bolecine. Moje izkusnje so izkusnje varanega, ceprav zena ni mislila razdreti najine zveze, se vedno ji nekaj pomenim. Sedaj je gorje zanjo in še bolj zame. Ni zaupanja, stalno ljubosumje, mocno okrnjeno spostovanje partnerja in naceto samospostovanje. Če pa se s partnerjem dogovorite za svobodno nezvestobo pa ta nezvestoba tako ni “nezvestoba”.
LP
Josko
Če se prijatelj in prijateljica dobita na pijači se tudi kaj pogovorita .
Vendar če sta oba malo že pijana se zgodi da se začneta stiskati ali poljubljati .
Ko se zabavata resnično mislita da se imata samo prijateljsko rada .
Če sta oba samska se ponavadi da se slata po rokah .
Nakonču ko gresta domov se objemata kjer ne moreta sama hoditi od pijače .
Vendar če se zgodi da ima prijateljicaavto potem pelje možkega domov .
Ponavadi moški prijateljico v avtu slata da jo bi seksal sploh če sta oba dva vorenk pijana .