Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! žuželke v hiši- šuštar , pikapolonca

žuželke v hiši- šuštar , pikapolonca

Pozdravljeni,

živim v hiši na obrobju mesta. V eni izmed sob v hiši mi vsak dan letajo pikapolonice in šuštarji. Pa če tudi vse “potolčem” se ponoči še pojavi kakšen ki leti na glavo. Enostavno ne vem kako se znebiti teh živali iz hiše. Na netu nisem našla nobenega pametnega odgovora, zato vas lepo prosim za pomoč.

Hvala!

lp, skušnajava

Zakaj jih ubijaš,raje jih polovi in jih odnesi izven hiše,tudi one rade živijo.

Me zanima, če bi jih ti imel/ imela kolikokrat bi jih nesel/a ven. Tudi mi jih imamo že celo leto
pa se jih nikakor ne moremo znebiti. Ko jih imaš v otroški sobi naenkrat 5-10 jih ne bi več veselo nosila ven, ker se vedno vračajo v hišo.

Mi jih imamo na stotine in jih ne pobijamo, pač pa jih posesam in odnesem na senik.

Živjo,

pikapolonice se rade pozimi zatečejo tja kjer je bolj toplo.

Pri nas pa se pred prvim pomladanskim dežjem v hišo naselijo mravlje (čakam jih ta vikend)
Hrane ne šmirglajo, imajo svojo pot od enega do drugega konca. Še najbolje je, če jih pustiš pri mir in ostanejo samo na svoji cestici. Po 14 dneh izginejo. Na srečo, ampak vseeno, je še kje kakšna ideja?

New Report

Close