Najdi forum

ZUP – Zakon iz upravnega postopka

Zdravo,

Vsi, ki boste šli opravljat izpit v Ljubljani na Upravni akademiji vam predlagam, da v primeru, ko dobite predsednico komisije Silvano REPE, da se odjavite in rajši počakate na drug termin. Namreč ženska je izredno samovšečna, ne da ti niti 10 sekund za premislek preden odogvoriš, kajti to njej pomeni da ne znaš. Če niso odgovori kot iz topa (kljub temu, da kar naprej preskakuje med temami), si pogrnil. Še posebej, če niso odgovori točno takšni, kot si ona zamisli. Skratka-da bi človek bruhal.

lp

ej, ni panike, tudi jaz se ga lani šla delat in ga tudi naredila. Smo dobile ene vaje in se tako pripravljale. Vaje je predavateljica popravila in nam tudi kaj svetovala. Vprašanja na pisnem in ustnem delu so bila predvsem tista, ki so bila na predavanjih bolj poudarjena. Tudi jaz sem imela kar precej treme in bila zelo živčna, saj je od mojih šolskih dni minulo 30 let. Sem se kar brez potrebe tako sekirala. Pikapoka saj bo šlo, ni panike.

Hoj vsem
ali ima kdo izpitna vprašanja in odgovore o zupu in jih lahko prilima tukaj gor. Bom zelo hvaležna, sedaj ga grem opravljat drugič in upam, da naredim.

LP, Urška

Ojla vsem,

ali ima kdo izpitna vprašanja in odgovore o zupu in jih lahko prilima tukaj gor, tudi meni.

LPS

Ojla vsem,
ali ima kdo izpitna vprašanja in odgovore o ZUP-u? Lepo prosim, naj jih prilima tudi tukaj gor.
R R

Objava čaka odobritev

New Report

Close