Najdi forum

Pozdravljeni,

Sama sem se odločila za vadbo zumbe pred dobrim mesecem in sicer samo zato da malo preoblikujem telo saj hujšati ne rabim. Vadim 3x tedensko po 40 – 50 minut in sicer doma. Me pa zanima v kolikem času se poznajo rezultati zumbe in če je priporočljivo jesti kakšne proteine in katere?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

Meni je zumba tudi zelo všeč . Obiskala sem jo samo enkrat ker nobena od frendic ni hotela hodt jaz pa nism hotela sama hodt.No zdaj bom začela spet hodt za to Jenna lahko greva skupaj če želiš .Piši mi na moj mail. [email protected] iz Domžal tako da bi komot lahko hodile v Ljubljano.

No piši mi pa se bova zmenili.

No zanima me v Ljubljani kje je najboljša zumba kaj priporočate.

No meni je zumba tudi všeč.Žal sem jo obiskala samo enkrat ker od frendic nobena ni hotela hodt na zumbo.No zdaj se spet pripravljam da bi začela hodit na zumbo v Ljubljano kam še raziskujem .Jenna če želiš greva lahko skupaj da se bova eno drugo motivirali čeprav sem kar motivirana tako da nebo probčema.Piši mi pa se bova dogovorili.

Ja Zumba je res supeeer :)) jas hodim na ptuj , pač kolko imam časa :)) sem res na koncu zdelana in premočena ampak se splača ! jas sem šla predvsem ker si bi rada preoblikovala postavo, po rojstvu dvjočkov je bla postava khm! 😀 zdej sta velika in lahk hodim bolj pogosto in res postava se mi je spremenila na fulllll !!! res toplo priporočam <3

Če ne veste kje vse lahko zumbate, si najbližjo lokacijo poiščite tu: http://www.fitness-info.si/najdi-center.html 🙂

Hej nina oz. Bilo katera ki je iz okolice maribora in bi bila pripravljena hoditi na zumbo.zanima me par podatkov kako to poteka ker po par videih na youtubu pa me je cistoooo prevzela he he.rada plesem oz.obozujem ples.trenirala sem hip hop ampak bi zdaj rada malo presedlala.ce je ktera za kaksen kontakt in pogovor bi bila zelo vesela.bye bye

heej….zumba je itak zakon…ne rabiš se nič obremenjevat z nekim plesnim predznanjem…prideš na uro, se sprostiš, in to je to…nihče te ne gleda kako pravilno delaš gibe in podobno, važno da uživaš in migaš,….tako da ja,…če si okolica maribora,..ponudba v mariboru je velika, praktično vsak fitness center ponuja tudi zumbo,…tako da le pogumno !!!

Hej anika

A ti hodis na tole zumbo?
Zdaj mi odpade sem danes zgubila sluzbo koz tehnoloski visek.tako da grem po novem letu…kaksne pa so cene….

Zdravo, ja jaz hodim,…cene so precej različne,…odvisno od vsakega ponudnika,…pri nas je 30 evrov za 10 obiskov…..

lp

Hmm..pa ni nekak dragoo..kam pa hodis ce smem vprasat.meni so za mojco govorili da je zakon zato me zanima

Jam na Studencih k Marjetki

New Report

Close