Najdi forum

nick, nekak označuje mojo stopnjo samospoštovanja.
Hvala za vabilo, ampak žal nisem iz LJ. Ali je to tako, da lahko prideš kadarkoli in začneš? Ali pa so kaki začetni tečaji za začetnike?
Meni je zelo veliko do tega, da bi znala plesat, ampak mi koraki nikakor ne gredo. Probala sem pri Latino mixu pa ni šlo, zaradi koreografije. Družabni plesi in tečaji ne pridejo upoštev, ker nimam soplesalca, pa sem razmišljala kake solo variante plesov, samo tako: ples za telebane 🙂

Pošlji mi mail, pa bova naprej debatirali. Ti bom svetovala kakšnega dobrega inštruktorja v tvoji okolici.

Zumba je resnično primerna za vse in načeloma ni pomembno kdaj začneš, saj če koraki še ne grejo na prvi uri, bodo pa šli na drugi, šesti ali deseti…tudi če ne bodo šli nikoli, če nimaš ritma ali kaj podobnega, lahko hodiš na Zumbo, če te to veseli, saj nikogar ne oviraš. Pri Zumbi ni tako, kot pri aerobiki,ko moraš slediti koreografiji in če se zmotiš, čakati na začetek bloka itd.. Pač migaš po svoje pa je.

Jaz svojim vadečim vedno govorim, da je najpomembnejše, da uživajo, se zabavajo in naredijo nekaj zase, četudi se jim na začetku zdi, da jim ne gre. Čez čas so še vsi ugotovili, da so napredovali in da tudi na začetku težki koraki kasneje ne delajo več težav.

Treba je vedeti, da Zumba ni ples in se ne bomo ustavljali ter popravljali, vsak lahko dela s svojim stilom, kar je tudi zaželjeno! Vsakemu, ki je v dvomih, če je Zumba zanj ali ne, svetujem, da poskusi in da naj ne bo samokritičen. Četudi ti ne gre, je Zumba zate, če se na uri dobro počutiš. Ne se obremenjevati s tem kako zgledajo stvari in če delaš prav-samo uživaj in zagotovo bodo doseženi vsi pozitivni učinki Zumbe.

Opažam, da so ljudje pri nas na splošno zelo obremenjeni s tem kaj si bodo mislili drugi, če jim ne bo šlo, pozabljajo pa, da nihče ni bil rojen s temi sposobnostmi in da ni nič narobe, če česa ne zmoremo-če nas to osrečuje, ni razloga, da tega ne bi počeli! Ste pa lahko brez skrbi, da nihče ne bo kazal na vas in se vam smejal kako česa ne znate, ker smo vsi že bili v taki situaciji.

Danes je v sklopu NIKE konvencije v Konex centru v Ljubljani Zumbo predstavila Azra! In kakšna predstavitev je to bila!!!! Še zdaj se tresem od vzmenirjenja!!!! HUDO!!!!

Chachabella, hvala! Res je bilo fenomenalno vzdušje! Po dveh komadih je že vse teklo z nas :)) Super ste bili!

Jest tud bla na zumbi na nikeju! :))) Bilo je superfantastično, zame najbolša zumba ever in ful energije od inštruktorce in ful je dobr izpadl k da bi party mel. Res ena a zdeva! Upam da bo next leto spet!

Na Nike konvenciji je res bila nora Zumba z Azro…zame osebno vsekakor najboljše na letošnji konvenciji.

Če koga morda zanima pripravljamo 2. Brezplačni Rolly Zumba party in sicer v soboto, 19.3.2011 od 18. do 20. ure v Narodnem domu Maribor. Primeren je za vse, ne glede na plesno oz. Zumba predznanje, predstavilo pa se bo več Zumba inštruktorjev iz Slovenije in tujine. Udeležba je brezplačna in predhodna prijava ni potrebna. Več info: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=199869796708530 ali http://www.salsacongress.info

ali ima katera Zumbo za xbox360? Izkušnje?

No, to je pa zelo lepo slišati! Hvala za pohvale! 🙂

Zumba je zakon

živjo! tiste ki ste že to sprobale samo doma in pa nasploh v skupini… a so rezultati ob pridni vadbi hitro vidni? 😛
kilce pa to… 🙂
lp

živjo! tudi jaz že slab teden plešem to zumbo kar sama doma in…počutim se fenomenalno 😛 😀
zanima me pa,…če so rezultati opazni..? po kolikšnem času če ješ normalno..?
lp

Zumba je the best v Fitnes centru Sokol v Mariboru in na Pristanu!

Res se imamo super in je pravi žur, za vse generacije!

Pridi v FC sokol ali na Pristan na zumbo. Ne bo ti žal!

GROZA…PUNCE….
SAJ SE GRE SAMO ZA ZABAVO, ZUMBAMO RAVNO ZATO,DA SE IMAMO DOBRO…
IN JE LAHKO VSAKA UNCA Z RITMOM, VELIKA VESELJA DO GLASBE IN MALO ZNANJA VODENJA INŠTRUKTORICA.
KAR PA SE TIČE OGLAŠEVANJA PA JE RES, DA VELIKO POMENI, NEBI GOVORILA O “VIKTORIJI”SO JO IZKORISTILI ZARADI POJAVA V REVIJI, VENDAR PA SEM JO VIDELA V ŽIVO IN JE ZA MOJE POJME PREVEČ VZVIŠENA IN NITI MALO PODOBNA INŠTRUKTORICI ZUMBE, PREJ UMETNI LUTKI…
TAKO DA SE NE OBREMENJUJTE S TEM KOLIKO IMAJO ONI “KUPLJENIH”LJUDI, K VAMI BODO HODILI NAVADNI SMRTNIKI, ZATO KER BODO V VAŠIH URAH UŽIVALI IN SE DOBRO POČUTILI!
V TUŠU KRANJ DELA PUNCA,KI JE POLNA ENERGIJE IN NA VIDEZ PRIJAZNA, SICER PA SE JE RAVNO TAKO POVZDIGNILA MED OBLAKE, ODKAR SO JI V TUŠU PRISKRBELI Z VELIKO OGLAŠEVANJA IN NIZKIMI CENAMI VSE STRANKE GORENJSKE….TAKIM JAZ PRAVIM “ŠLEPARJI”…IMAJO PAČ SREČO DA SO BILI NA PRAVEM MESTU V PRAVEM TRENUTKU, SICER PA NISO NIČ BOLJŠI OD NAS…ONA CELO KOPIRA VSE KOMADE SAMO IZ DVD-JEV…VSEENO ČE POTEM KUPIŠ DVD IN DELA DOMA….

Sama hodim na Zumbo k Nataliji – PowerFit center v Mariboru (Pobrežje) zraven Spara. In sem zelo zelo zadovoljna. Ni nas veliko in je vse skupaj zeloooo sproščeno.
Zumba je pa vsak torek in soboto ob 19.30….

Cena je zelo ugodna…v glavnem mene je zumba zasvojila:)

Sama hodim na Zumbo k Nataliji – PowerFit center v Mariboru (Pobrežje) zraven Spara. In sem zelo zelo zadovoljna. Ni nas veliko in je vse skupaj zeloooo sproščeno.

New Report

Close